Ankara'da Patlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ülkenin başkentinin göbeğinde tabiri caizse başkentin kalbinde bomba patlıyorsa bişeyler yolunda gitmiyordur ve müdehale gerektirir...

+1000 ankarada elini sallasan gizli servis olan bi yerde bu baya bi büyük gözdağı gibi oldu. basımız sağolsun allah hepimizi korusun.

öncelikle hepimize geçmiş olsun. Allah ölen tüm vatandaşlarımıza rahmet eylesin, geride kalanlarada sabır versin... bu dağdan başka yerde yaşamayı bilmeyen hayvanların yakalanıpta bizim paralarımızla dağdaki mağralarından dahada konforlu bişekilde besleyeceğimiz fikri beni çileden çıkarıyo. dilerim Allahtan acıların en büyüğünü en yakınlarında yaşar bu şerefsizler ve en kısa sürede o layık olmadıkları toprağın altına gömülür giderler.:mad:

BAYRAK İNMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

bunların hesabı er yada geç elbet sorulacak
:good: Arkadaşlar Genelkurmay Başkanımız açıklama yapmış.Mynette okudum.Büyük şehirlerde böyle eylemler bekleniyormuş.Lütfen kalabalık yerlerden mümkün olduğunca uzak duralım diyeceğim ama iş güç sonuçta mutlaka kalabalıkla haşır neşir oluyoruz.Yine de eşimizi dostumuzu uyaralım.Kimsenin canı yanmasın.Allah bu soysuzların belasını versin ya nedir bu çektiğimiz!:mad:

İnanın bende görüntülerin çok büyük etkisinde kaldım..Vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum.Yaralı vatandaşlara acil şifalar diliyorum..İnsan hayatı bu kadar ucuz olabilirmi diye düşünüyorum..Ama elbet bu dünyada bunu yapanların yanına Allah'ım kar bırakmaz...HEm bunların, hemde bunları besleyip şehirde aramızda yaşayanlarında Allah belalarını verir bi gün.( Özr dilerim ama gerçekten söleyecek söz bulamıyorum)

yazık çok yazık...

insanın içi acıyo arkadaşlar. Ölenlere rahmet ailelerinede sabır dilyorum.

Öncelikle bütün vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet,yakınlarına başsağlığı ve sabır,bütün yaralılarada acil şifalar diliyorum...Milletimize geçmiş olsun.:eek: :eek: :eek:

O görüntüleri gördükten sonra bu insanlıktan nasibini almamış soysuzlara ne söylenebilirki,Allah bin türlü belalarını versin,inşallah kendi kanlarında boğulurlar...:mad: :mad: :mad:

isteyen inanır isteyen inanmaz ama dünya üzerinde ulaşabilen en yüksek sıcaklığın 70 bin katıymış cehennem....

bu bombayı yapanlar ön ayak olanlar yardım edenler hepsi 700 bin katı sıcaklıkta yanacaklar...

altlarındaki odunda ben olucam öyle harlı yanıcamki iflah olmayacaklar...

Bir çok arkadaşımız, abimiz biliyor ben ulus esnafıyım ordada iş yerimiz var,
patlamanın oldugu yerler benim cocuklugumun gectiği yerlerdir.
Bizim iş yerimize her ne kadar 100 metrelik bir mesafede olsada o etkiyle sallanmış işyerlerimiz, haberi duyar duymaz oraya gittim ve sizler cok şanslısınız o görüntüleri görmediğiniz için bunu bilmenizi isterim öncelikle,
Bütün herkesin baş sağlıgı gecmiş olsun dileklerini ordaki kardeşlerim ve esnaf arkadaşlarımın adına kabul ediyorum ALLAH cümlemizden razı olsun...

Allah ölenlere rahmet, yaralılara acil şifa versin

Allah ölenlere Rahmet , ailelerine kuvvet,yaralılara da acil şifa versin

Geri