Ankarada oturan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten dağılmamıştı ki, ilk yorumdaki "metro ile yenimahalleye git" haricindeki herkes aynı yerden bahsediyor, mesafenin kısalığı nedeniyle yorulmadan taksi ile gidilmesi konusunda da genel kanaat mevcut.

Haftasonu İzmir'de olmasam ben gelip alırdım seni.

iyi niyetinizden dolayı teşekkür ederim. yakın olmasına sevindim 9 saat yolculuk çekip birde sınava gireceğim için dolmuşla felan uğraşmam dediğiniz gibi taksiye atlar giderim.

okulun söylediği şekil en doğrusu.biliyorum ben okulu.aşti den inince yolun karşısına geçmek için ankaray alt geçidini kullanacaksın.burayı karıştırmadan yolun karşı tarafına geç kardeşim.ordan bin dolmuşa 5 dk sürmez sabancı kız yurdunun karşısında köprünün üzerinde inip okula gireceksin.

taksiye bin git abi maksimum 10 lira yazar

o kadar ankaralı var bı tanesı bırakamıyormu senı murat hıcmı sevılmıyorsun ne::)

sorması ayıp ama ne sınavı bu taaaa aydından gelıp ankarada...

o kadar ankaralı var bı tanesı bırakamıyormu senı murat hıcmı sevılmıyorsun ne::)

sorması ayıp ama ne sınavı bu taaaa aydından gelıp ankarada...

Canları sağolsun. Benim sevgim hepsine yeter ;)

Sınava gelince Ziraat Fakültesi Bitki Koruma mezunuyum. Normalde mezun olunca Bitki Korumacılara haklı olarak Bitki koruma bayiisi açma yetkisi veriliyordu. Diğer bölümler hakısızlık oluyor biz sınava giriyoruz. Onlar neden BİTKİ KORUMA BAYİİLİK belgesini sınavsız alıyorlar diye yargıtaya gitmişler. Bu sene 4 Sene boyunca Bitki Koruma okuyup mezun olanları da sınava tabi tutulma kararı vermiş yargıtay :)

Geri