Ankarada iyi rektefeci var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HCetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HCetin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Değerli opleim.net üyeleri,
Aracım 97 opel 2000 motor otomatik, aracımda yağ yakma ve mavi duman atma sorunu var. Birkaç Ustaya sordum rektefe dediler. Ama bazıları sadece yarım motor, bazıları ise tam motor yaptırmam gerektiğini söylediler. Uygun bir fiyatla ve temiz bir işçilikle nerede ve kaça yaptırabilirim. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Opel Vectra
1997 model
Vectra B
Otomatik

Harun ÇETİN
Ankara
Muhasebe - 36

Son düzenleme:
once foruma uygun tanıtım yapmanız gerekıyor bu arada hosgeldınız umarım yardımcı olunur

Öncelikle teşekkür ederim... Nasıl tanıtım yapılacağını bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Sevgili Üyeler;

"Üye arşivi"in amacı birbirimizi tanımak ve bilgi birikimlerimizi paylaşmaktır.
Bu nedenle bu anabaşlık altındaki kişisel konu girişlerinizde lütfen aşağıdaki detayları dikkate alalım. Bu forma göre giriş yapmamış üyelerimiz "Düzelt"erek bilgilerini güncelleyebilirse seviniriz. Elbette bu bilgilerin bir başvuru formu gibi sırayla yazılması gerekmiyor. İsteyenler bunu bir anlatı içerisine de serpiştirebilirler. Ama, çok yalın ve tek satırlık, kimden geldiği bile belli olmayan tanıtımlerı lütfen değiştirelim ve yeni girişleri bu kriterlere göre gerçekleştirelim.

Üye Arşivi tanıtım formatı:

- İsim ve soyad
- İkamet ettiğiniz yer
- Mesleğiniz ve yaşınız
- Varsa otomobilinizin marka ve modeli

Tanıtım formatı yayın tarihi: 12/9/2006
(Bu tarihten sonraki tanıtımların hepsi formata uygun olmalıdır)

Gerekli düzeltmeleri yaptım, yardımlarınız için teşekkür ederim...

var tabiki olmazmı ilk önce opel garaja gideceksin hakan abi ve hacıyı bulacaksın sonra bilginler motor yenilemeden durali abiyle tanışacaksın hiçbir endişen olmayacak tertemiz sıfır km arabanla gezeceksin.nasılmı bu kadar emin konuşuyorum daha yeni benim arabada rektifiye oldu hepsinden Allah razı olsun.

Mustafa Bey,
Değişecek parçaya göre değiştiğini biliyorum ama sizin rektefe yaptırmanız kaça mal oldu? Tam rektefemi yaptırdınız?
Cevap verirseniz memnun olurum. Teşekkürler...

Bülent kardeşim emek verip yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Kendilerine dediğin gibi yazdım, umarım yardımcı olurlar.

yardımcı oldu ısem ne mutlu harun abı ama sıze gereklı yardımı hakan abının gostermesı lazım gosterecektırde umarım sorununuz en ufak meblag ıle halledılır

Geri