- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam ben tam rektifiye yaptırdım benim araba hararet görmüş yağ film boşlukları 0.04 ten 0.11 e çıkmış 3. ve 4. silindirlerde birde katkı kullanılmış. bende piston 0.5 mm büyüdü mecburen kurtarmadı. piston segman takım goetze marka, üst kapak conta alt kapak conta , subaplar , yağ pompası , ana yatak kol yatak (krang taşlandı kol yataklar 0.25, ana yataklar standart ) , bu arada triger seti + devir daim , baskı balatada değiştirdim yani komple motor oldu. ben baya bir psikolojiyi bozduydum az buçukta makina mühendisiyiz ya bunu kim honlayacak acaba krang ta yüzey toleransını sağlam verecekmi diye aylarca kafayı yedim çok araştırdım. rektifiyecinin zanaatkarlığı çok önemli gerçekten ha montajı yapacak ustanında sağlam olması lazım. zaten hacı ustanın kolu tork anahtarı gibi olmuş keşke onları daha önceden tanısaydım hiç kafayı yormaz anahtarı teslim ederdim bitince görüşelim derdim. gerçi öylede oldu ya) şimdi burda ne kadar masraf yaptığımı yazmam etik olmaz ama bir kuruşunu fazla almayacaklarını söyleyebilirim hatta kalıbımıda basarım.
herkese farklı fiyat çekmeyle alakası yok fikrin neyse zikrinde o derler ya seninkisi o hesap olmuş. zaten yukardada yazdım bir liran fazla alınmaz diye. ama burda bazen bazıları çok güzel fiyat derken alakası olmayan insanların çok abartıymış gibi fiyata müdahale etmesinler diye yazmadım. ama sen bir gün rektifiye yaptırırsan hepsini karşılaştırırız merak etme.