ANKARADA güvenilir ve sağlam opel tamircisi tavsiyeleri

deagle_07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel aracım için ankarada dört dörtlük ve uygun bir opel tamircisi arıyorum !

işlem sırasına göre yardımcı olayım;
-öncelikle www.google.com.tr linkini tıklıyoruz.
-açılan ekranda arama satırına ankarada opel servis tavsiye yazıyoruz.(kopyala/yapıştır yapabilirsiniz) ve entere basıyoruz.
-arama sonuçlarını dikkatlice tek tek inceliyoruz.

biraz zaman alabilir ama en objektif kararı kendiniz vermeniz gerekiyor.nede olsa araç sizin.biz ne desek boş.ben olsam şaşmazda seçim opele giderim.

opak'tan cok memnunum tavsiye ederim...

sitenin sponsorlarından Opel Garage. forumda ismini aratırsanız, ilgili memnuniyet ve teşekkür yorumlarını okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
kesinlikle opel garage.Hakan bey ve hacı usta mutlaka size yardımcı olacaklardır.
:bir:

opel garage...

Nevzat Ustayı atlamayalım arkadaşlar. Hatta destek verelim. İyi bir usta. Çalıştığı ve ustabaşı olduğu servisten ayrılıp kendi işyerini açtı. Sanırım Ethem Bozkurt kardeşimde bu fikrime destek verecektir. Zira o da iyi tanır Nevzatı.

Opel Garage, Hakan Usta. Hizmet-ilgi-fiyatlandırma tatmin edici.

Nevzat Ustayı atlamayalım arkadaşlar. Hatta destek verelim. İyi bir usta. Çalıştığı ve ustabaşı olduğu servisten ayrılıp kendi işyerini açtı. Sanırım Ethem Bozkurt kardeşimde bu fikrime destek verecektir. Zira o da iyi tanır Nevzatı.

dükkanın ismi ve yerini bildirirseniz sevinirim :)

dükkanın ismi ve yerini bildirirseniz sevinirim :)

İşyeri Ostimde tam adresini bilmiyorum. Ancak telefon numarasından öğrenebilirsiniz.
Kuzey Oto: Nevzat Usta 0542 541 19 46

Geri