ankarada güvenilir özel servis arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cakabey9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cakabey9

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ankarada önerebileceğiniz işinin ehli fiyatları makul özel servis varsa lütfen paylaşın.

Hem sitemizin sponsoru olan hemde bizzat oraya gidip aracının bakımlarını yaptıran arkadaşların güzel ve olumlu yorumlarından sonra ben OPEL GARAJ derim..

arkadaşlar ankarada önerebileceğiniz işinin ehli fiyatları makul özel servis varsa lütfen paylaşın.

özel servise gidersen parcaları sen al...özel servisler parca fiyatlarında köklüyorlar ..parcayı sen al işçilk pazarlık üzeri

opel garajı tek geçerim ankarada sağlam güvenilir ve fiyatları en düşük servis opel garagedır ayrıca parçaları kendileri alıyorlar ve aldıkları fiyatları görürsünüz onlarda karları yok ve ayrıca işcilik mükemmel ve iyi

herşeyden önemlisi bunlar değil oradaki ortamın güzelliği :)

15 yıldır KAMA'ya gidiyorum son derece memnunum. Bu süre buyunca Vectra A, Corsa B ve Vectra B2 araçlarımda sorun yaşatmadılar. Sahibi eski yarışçılardan Kemal Bakır.

Bahçekapı Mah. Oto Sanayi Sitesi 45. Sokak No: 4 Şaşmaz / ANKARA
Tel: +90 (312) 278 23 78 * 278 23 80 * 278 58 91

Son düzenleme:
Opel garaj tabiki Hakan abi kendi aracı gibi ilgilenir hoşsohbetide cabası

opel garaja gitmek kısmet olmadı ama aradım baya bi görüştük çok ilgilendi hakan abi saolsun.bikaç şey için fiyat aldım , parca fiyatıda , işçilik fiyatı gayet makuldü

bence opel garaj derim

Ben aracı aldığımdan beri Ostimde Genç Ak a gidiyorum. Çok memnunum. Saygılar

daha gidemedim ama opel garaja gidicem bi ara tanışmak için hemde arabanın birkaç sorunu var.

Genç akıncılar Şaşmaz oto sanayiinde hem parça konusunda uygun hemde ustaları çok iyi saygılar 2.Cadde 36.Sok. No:5 Şaşmaz...Fatih AKINCI

Geri