ankarada güvenilir özel servis arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cakabey9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öyle bir servis bulun( ki arkadaş buldu sanırım) ki opel ile ilgili bir forum a sponsor olabilme cesaretini ve kültürünü içinde bulundursun. gidenlerin hepsi memnun olsun, ve her arabayı kendi arabasına bakarmış gibi baksın.

arkadaşlar ankarada önerebileceğiniz işinin ehli fiyatları makul özel servis varsa lütfen paylaşın.

Opel aracımı 1 ay önce aldım opele yabancı oldugum için ince eleyip sık dokudum gidip görmediğim ve konuşmadıgım hem yetkili hem özel servis kalmadı ve tatmin edici bir sonuca ulaşamadım ve internetten araştırmaya karar verdim ve opelim neti buldum ve üye oldum daha sonrasında ise OPEL GARAJ'ı Uzun bir telefon konuşmasından sonra tanışmak ve aracımı göstermek için gittim çok samim buldum ordaki insanları.Daha sonrasında baskı+balata ve 90 bin bakımını yaptırmak için gittim.Fiyat konusunda çok memnun kaldım hatta diyebilirimki onca sorup araştırdıgım yerden %40 daha ucuza yaptırdım daha sonraki işlemler için gönül rahatlıgıyla gidebilecegim bir yer keşfettiğime inanıyorum hem kaliteli işçilik hem fiyat seçenekleri + arkadaşlık ortamı buldum.

ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM OPEL GARAJ'I

OPEL GARAGE:good:

ben şaşmazda şahin opele gidiyordum, geçen hafta sonu uğrayıp aracı bir kontrol ettireyim dedim ama taşınmışlar :( opel garajı arayım dedim bir kaç kişiye sordum bilmiyorlarmış internet veya tel no su olmadığı içinde bulamadım
opel turnaya gittim hiç memnun kalmadım tech2 ile aracı kontrol etmeye bile 20 ytl istediler..
Şahin opelin yeni yerini bilen varsa ve yazarsa çok makbule geçecek

Son düzenleme:
ben şaşmazda şahin opele gidiyordum, geçen hafta sonu uğrayıp aracı bir kontrol ettireyim dedim ama taşınmışlar :( opel garajı arayım dedim bir kaç kişiye sordum bilmiyorlarmış internet veya tel no su olmadığı içinde bulamadım
opel turnaya gittim hiç memnun kalmadım tech2 ile aracı kontrol etmeye bile 20 ytl istediler..
Şahin opelin yeni yerini bilen varsa ve yazarsa çok makbule geçecek

Opel Garaj'ı bulamaman çok ilginç, opelim.net e girebiliyorsun ama opel garajı bulamıyosun :D Sponsorlara bi bak istersen...

Opel Garaj'ı bulamaman çok ilginç, opelim.net e girebiliyorsun ama opel garajı bulamıyosun :D Sponsorlara bi bak istersen...

sitede sponsor olarak görmüştüm fakat adresi almamıştım. sadece şaşmazda olduğunu biliyordum tatil dönüşü direk uğradım ve bulamadım halbuki 34. sokağın önündende geçmiştim

teşekkürler arkadaşlar. en kısa zamandaopel garage a uğrayacam.

Opel Garaj :D

Bak ben daha bu akşam gittim, gitmişken bakım da yaptırdım hem tanıştık ettik. Hoşsohbet, coupe aile arabası olan bir sahibi var :)

Aslında polen filtresini oraya assaydık hatıra amaçlı :) Evdeki elektrik süpürgesinin torbasını bile o kadar tozlu kirli görmemiştim :D

Opel Garaj :D

Bak ben daha bu akşam gittim, gitmişken bakım da yaptırdım hem tanıştık ettik. Hoşsohbet, coupe aile arabası olan bir sahibi var :)

Aslında polen filtresini oraya assaydık hatıra amaçlı :) Evdeki elektrik süpürgesinin torbasını bile o kadar tozlu kirli görmemiştim :D

burak ,

o polen filtresinden değil hava proton bile geçmez ! vizkozite 0 arkadaş..

tam senlik ti ama bir yanda siyah bir yanda beyaz :)

bu arada opelim.net e sponsorluk yapan bir servis biliyorsanız oraya gidin derim.. çünkü opelim. net e sanırım her servis sponsor olamaz kolay kolay!

Son düzenleme:
Opel Garaj:good:

Geri