Ankarada egzost'cu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cihanqir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başkent Sitesinin bilgi hastanesi tarafında ki girişi var.Hemen köşede lokanta var.Yanında Can sport , Yıldız Elektrik ve yanındakide Çopur Egzost. Yücel'e kadettçi Emre dersen gereğini yapar.

teşekkür ettim.

Rica ederim.İşin rast gele.

ne demek gerek yok?ben bilmiyorum ama en azından şurdan gir şuraya dön diyebilirsiniz.
Sen bilmeyebilirsin ama sanayi esnafının çoğu bilir, çünkü hatırladığım kadarıyla 7 tane civarı dükkanları olması lazım ayrıca bu kardeşler Ankara sanayisinin en eski esnafları arasında yer alırlar.

ben çopurları sevmem objektif bakmak gerekirse ellerinde malzeme çeşitliliği çok ama işçilikleri bence herhangi bir egzozcuyla aynı

Sen bilmeyebilirsin ama sanayi esnafının çoğu bilir, çünkü hatırladığım kadarıyla 7 tane civarı dükkanları olması lazım ayrıca bu kardeşler Ankara sanayisinin en eski esnafları arasında yer alırlar.

iyide sanayi esnafının bilip bilmemesinin benim bilmememle ne alakası var ?ben sanayi esnafımıyım? değilim? yani gir bir esnafa sor göstersin mi demek istiyosunuz ne diyosunuz anlayamadım ben.

iyide sanayi esnafının bilip bilmemesinin benim bilmememle ne alakası var ?ben sanayi esnafımıyım? değilim? yani gir bir esnafa sor göstersin mi demek istiyosunuz ne diyosunuz anlayamadım ben.

Elbette başka ne olabilir ki? Ben sanayide bir esnafın dükkanını ararken diğer esnafa sorarım, özellikle çaycılara veya paket servisi yapan pideci gibi esnaf bu tür işler için biçilmiş kaftandır.

Elbette başka ne olabilir ki? Ben sanayide bir esnafın dükkanını ararken diğer esnafa sorarım, özellikle çaycılara veya paket servisi yapan pideci gibi esnaf bu tür işler için biçilmiş kaftandır.

peki.inşallah denk gelir yarın çaycı yada pideci.sağolun.

Geri