ankara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaramaz06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ankara

yazaız ama kımse gelmıyor yazdıgımız ıle kalıyoruz  :)

tonyhawk link' Alıntı:
yazaız ama kımse gelmıyor yazdıgımız ıle kalıyoruz  :)
bide gelecem deyip gelmeyenler var :P

misal halil abi... :-\

halıl abı sayılmaz o gün moralı bozuktu halıl abının

Eylül'de kısmetse bi alalım Opel'imizi de sonra arkadaşlarla buluşuruz Ana-Kara'da...Selamlar Ankara'ya...

sayın ankaralı astra j ciler ankara' ya atanmamdan dolayı artık bende ankaralı bir astra j ciyim. Düzenlenirse eğer 15 ağustos tarihinden sonraki buluşmalarda görüşmek dilleğiyle...

sergeant333 link' Alıntı:
sayın ankaralı astra j ciler ankara' ya atanmamdan dolayı artık bende ankaralı bir astra j ciyim. Düzenlenirse eğer 15 ağustos tarihinden sonraki buluşmalarda görüşmek dilleğiyle...

Hoşgeldiniz. Ben 4 yıldır Ankaradayım ama aracı yeni aldım o yüzden ben de yeni Ankaralı Astra J'ci sayılırım :)

Buluşmada ben de varım...

Arkadaslar ben de araniza yeni katildim. Ankara yapilacak organizasyonlarda bende varim.. selamlar

evet Ankaralı arkadaşlar varmısınız şöyle birkaç saat de olsa buluşmaya bu hafta sonu aramıza da yeni arkadaşlar katılmışken buluşalım diyorum  bu sefer 8 i geceriz gibi duruyor ne dersiniz var mı katılan

Ramazanda biraz zor gibi görünüyor benim. İş yorgunluğundan sonra tadı olmaz. Eylülde yapalım iyi organize olup bence...

Yollarda bazen görüyorum power red'ler, teknik gri'ler, olimpik beyaz'lar belki forumdan birileridir diye pas veren yok

Geri