Ankara Opis Ahlaksızlığı 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

browerdi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Daha önce bir konu açılmıştı
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=61058
Ama dün yaşanan olay üzerine ben bir konu daha açıyorum.
Dün Forumdaki arkadaşlarımızdan Gürkan_16 Şarköyde şehiriçinde giderken aracın (chevrolet kalos) motoru düşmüş..İnsanın inanası gelmiyor ama olay gerçek !
Araç geçen ay köpeğe çarptığından dolayı Ankara Opise girmiş 7-8 bin tl lik masraf yapılmış arabanın önünde epey birşey değişmişti..
Şuan Araç Çorludaki Opel İnan servisine çekilmiş olup Motor kulakçılarının sadece 1 vidayla alalede tutturulmuş olduğu ve diğer yapılan işlemlerin çok baştan savma yapıldığı servis tarafından bize bildirilmiştir. Sigorta kanalıyla yasal yollara başvuracağız
Bilginize sunmak istedim
Arkadaşımıza da büyük geçmiş olsun diyoruz.

Son düzenleme:
buyuk gecmiş olsun abı servısın iş guzarlıgı ıyı gurkana allahtan bırşey olmamış

motor mu düşmüş 8|

büyük gecmis olsun

allahtan cana bisey gelmemis.

hukuki yoldan tüm haklar aranmalidir

Nasil yani ya:eek::eek::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

bildiğin düşmüş işte odeil allahtan araba takla felan atmamış

motormu düşmüş , oha diyorum ve yurdum insanının durumuna bak. araç takla ataydıda adam ölseydi ya hesap ne olacaktı. karşı taraf kesin biz kontrol ettik bizde bişi yok diyip sıyrılmaya çalışacaktır.geçmiş olsun.

Şuan Araç Çorumdaki Opel servisine çekilmiş olup Motor kulakçılarının sadece 1 vidayla alalede tutturulmuş olduğu ve diğer yapılan işlemlerin çok baştan savma yapıldığı servis tarafından bize bildirilmiştir. Sigorta kanalıyla yasal yollara başvuracağız
Bilginize sunmak istedim
İnsan hayatını hiçe sayanlara karşı dikkat edelim..
Arkadaşımıza da büyük geçmiş olsun diyoruz.

Bazı şeyler bu kadar basit değildir herhalde. Motor kulakları zaten bir vidayla tutturulur ama gevşekse de zaten belli eder. Akslar, şanzuman karasöre hiç mi tutturulmamış. Bu kadar alalade montaj sonrası aracın sağından solundan mutlaka ses gelir, eğer hiç ses gelmediyse bizim arabalara ödenen para haramdır. Diğer yandan kaza sonucu onarım gören aracların sahipleri daha dikkatli davranır ki aracın onarımında bir hata veya eksiklik varsa sıcağı sıcağına hemen onarılsın diye. Bence karşı tarafın fikri alınmadan ağır suçlamalar yapılırsa biz yorum yapanlarda kanuni yönden bazı şeylerin sorumlusu oluruz. O nedenle aman dikkat.

inanamıyorum ya motor düşmesi ne demek motoru ayrıca verselermiş keşke yuh :S

Bazı şeyler bu kadar basit değildir herhalde. Motor kulakları zaten bir vidayla tutturulur ama gevşekse de zaten belli eder. Akslar, şanzuman karasöre hiç mi tutturulmamış. Bu kadar alalade montaj sonrası aracın sağından solundan mutlaka ses gelir, eğer hiç ses gelmediyse bizim arabalara ödenen para haramdır. Diğer yandan kaza sonucu onarım gören aracların sahipleri daha dikkatli davranır ki aracın onarımında bir hata veya eksiklik varsa sıcağı sıcağına hemen onarılsın diye. Bence karşı tarafın fikri alınmadan ağır suçlamalar yapılırsa biz yorum yapanlarda kanuni yönden bazı şeylerin sorumlusu oluruz. O nedenle aman dikkat.
Şirket aracı olduğundan ve aracı kullananlar sürekli değiştiğinden bazı unsurlar gözden kaçmış olabilir..Sonuçta bir arabayı bir kişinin kullanması başka 50 kişinin başka
Çorlu İnan Opelin göndermiş olduğu yazıdan aynen yazıyorum..
--Debriyaj Diskinin sökülmesi ve temizlenmesi...
--Saplama Çıkarma ve Çekme
--Şanzuman Kulağı kopmuş 1 tanesi daha önce kopmuş,Diğer bir civata kısa takılmış ve dişleri sıkılmamış, tek cıvata kasıntı ve sallantıdan kopma yapmış..
Kelimesi kelimesine durum budur..

Geri