Ankara da artan App plaka denetlemesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakınız APP :D

dsadas.jpg

yada
dsc00968cy.jpg

ama artık yıldım bugün söktüm plakaları :(

Peki trafiğe ne zararı var allah aşkına bunların? Sonuçta siyah beyaz oluu ve sahte plaka olmadığı sürece ne gibi bir engeli var ki trafiğe?

Tamamen şekilcilik gene

sahte olabilir ondan yasak sekilcilik tabi

benimde filimleri söktürdüler ankara , tekrar yaptırdım ama olucak gibi değil her polis gördüğümde camları açıyorum , daha fazla kaçamıyacam söktürücem filimleri

Peki trafiğe ne zararı var allah aşkına bunların? Sonuçta siyah beyaz oluu ve sahte plaka olmadığı sürece ne gibi bir engeli var ki trafiğe?

Tamamen şekilcilik gene
Yok yok durum öyle değil, bazı sürücüler bunun da b....nu çıkardılar. Geçenlerde bir aracın plakasını okumak için (araç üstelik park halinde idi)epeyce uğraştım. Uzaktan 8 gibi görülen rakam yaklaşınca nedense 3 oluyor. Adam plakayı resmen el yazısı gibi yazdırmış. Bu tip aşırılığa kaçanlar yüzünden masum olanların da canı yanıyor. Örnek olarak gösterilen plakalardan Muhammet'inki bence gayet masum ve şık duruyor.

Ben de onu söylüyorum, dier abartı olanlara ceza yazılabilir ama Muhammet kardeşinkin de ne gibi bir kusur var.

can abim polislere ne anlatabilceksinizki aslında onlar da emir kulu

Özellikle fransız punto kesik diye yazdıranların kı çok göze batıyor benim appler muhammedinkinde sadeydi app olduğu belli bile değildi ama mühürsüz sonuçta gitti.

orjinal plakalarımdan daha okunaklı daha güzel ama mühürsüz olduğu için ceza yazmakla yetinmeyip bide arabayı parka çekmeye çalışıyorlar mühürlü plakaların yanımda olmasına rağmen

Son düzenleme:
Geri