Arkadaşlar, 3-5 gün oldu ama işlerden dolayı yeni bakabildim mesajlara. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Süper 2 gündü. Gimat ayrı bir güzel, hipodrom ayrı bir güzeldi. Gimat'ta fotoğraflarda ilk karede Çağatay'ın malzeme poşeti güzel, yanındaki gazete ayrı bir güzel çıkmış, diğer fotoraflarda da kalabalık olduğumuz belli sanırım =) Yarış esnasında da herkes ayrı bir güzl kullandı. Pistlerdeyiz, uyarı gelmez heralde
Fatih, senin video'yu buraya eklememiz pek anlam ifade etmez, direk YouTube ve hatta hatta Akıllı TV
Gecenin sonunda Çiftlik toplantımız gayet güzeldi, polis amcalar ile MRV çıkartması yapacaktık da adamlar çok sert duruyorlardı
Ama Başkent'e dönüp de Burak'ın, bulduğu her jeep'in yanına yaklaştığını görünce gülmekten direksiyona hakim olamadım
Ertesi gün de hipodroma gelen herkese sonsuz teşekkürler. Çıkışta Uğur'a ayrı bir teşekkür ederim, Burak'ın 2.0'ın çok yaktığını da basmamasından anlamış bulunmaktayız artık
Burger King başlığı altında, bu kadar insanı bir araya 10 dakikada toplamak büyük başarı. - Yine çenemi tutamadım sanırım
- En kısa zamanda bir buluşma ayarlayalım, tatil dönüşleri başladı. Yeri Burak belirliyor, herkes sussun!
Hadi paşam