Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gelmeyi çok isterdim ama haftasonu şehir dışındayım :(

siz yaptırın, beğenirsem ben de yapayım :D

sislerde sorun olur diyosan farlara yaptiririz goktan :) o senin tercihine kalmis istersen sadece parklar da olur yani akliniza gelen farkli seyler varsa o sekilde de yaptirabiliriz...

en kötü iptal ederiz sonra ucuz bi$eymi$ zaten , sis farı yansa 15 tl zararım olur :D bi de $u pas pas aydınlatmasından istiorum ya sizinkiler acaip ho$uma gitti , ha bi de ön ızgaraya folyo :D

bende uc gıbı falan gelırım

bende paspas aydınlatması yaptırmaya gelebilirim :) bu hafta geldim geldim yoksa 2 hafta sehir dısında olcam

paspas aydınlatması sonra gencler onun ıscılıgı uzun suruyo sahın yetısemez hepınıze

en kötü iptal ederiz sonra ucuz bi$eymi$ zaten , sis farı yansa 15 tl zararım olur :D bi de $u pas pas aydınlatmasından istiorum ya sizinkiler acaip ho$uma gitti , ha bi de ön ızgaraya folyo :D
zaten bu sitemi yaptirdigimizda bi anahtar koydurcaz goktan :) gogusun alt tarafinda gorunmeyen biyere bi dugme koydurup ordan istedigimiz zaman kapatip acabilcez :) folyo kolay is istedigin zaman yaptiririz :)

ic aydinlatmayi sadece ayak bolumune yaptircaksaniz isciligi cok uzun surmuyo ama kapi altlarina da yapilacaksa o zaman uzun suruyo cunku butun kapilarin dosemeleri sokulup takiliyo :)

şahin yakında dükkanı büyütür demedi demeyin:D

Paspas aydınlatma istiyorum! Şahin Ustaaaaaaaaaaa :D

plakalik isigi yanmayan araclar icin farkli bi cozum uretildi sahin usta tarafindan :)

Tamamdır süper olur, ne şahin ustaymıs bu ya çağatayın dediği gibi adam tükanı büyütür Auto elektrinnnk :D showruuuum :D bile yapar.

Burak ben c.tesi çalısıyorum akşama doğru çıkarım herhalde.
Zati zannediyorum ki şahin usta sizin işleri yetiştiremez.
Ben anca gelirim diorum:D

Geri