Elektronikçi adam LED den şaşmas![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elektronikçi adam LED den şaşmas![]()
Traşlama değil de küçük bir delik flux led ler var geniş açılı, onun kafası çıkacak kadar, çapı 3mm kadar. LED aynanın içinde kalacak. Dışarıdan baktığında bişi görünmeyecek, ta ki yanana kadarben aynanin altina serit led yapistirmayi dusundum ama ledler cok gozukur diye vazgectim
aslinda ayna kapagina kucuk bi traslama islemi yapilsa oraya led koysak cok guzel olur
bugra aklima giriyosun valla
![]()
on tarafta plaka isigi yok arkadan cekicezBenim de aklıma o gelmişti, gerçi ön tarafta plaka ışığı olduğunu bilmiyordum ben, sigorta kurusundan iç ışıklara paralel çekilir diye düşünmüştüm. ters koruma için de diyot koymak lazım. iç ışıkları fardan ayırmak için yani yoksa far yakınca iç ışıklar da yanar hoş olmazgerçi plakadan çekilirse o sorun da kalmıyor di mi?
flux ledlerde gun isigi rengi var mi?Traşlama değil de küçük bir delik flux led ler var geniş açılı, onun kafası çıkacak kadar, çapı 3mm kadar. LED aynanın içinde kalacak. Dışarıdan baktığında bişi görünmeyecek, ta ki yanana kadar![]()
Sigorta kutusundan çekin, arkadan öne kablo mu gelirmişon tarafta plaka isigi yok arkadan cekicezfazladan 4 metre kabloya ihtiyacimiz olcak
ic isiga baglamayi dusunmustuk ilk basta ama sonradan vazgectik plaka isigi daha kolay olur diye dusunduk. ayrica yaptigi bu devre kontak acilinca devre disi kalicak. tek dezavantaji kontak kapaliyken parklari falan actigimizda plaka isigi da yanacagi icin farlar da yanicak
![]()