Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar bi de bugun ugur la birlikte ufak capli arastirma yaptigimiz konu: anahtardan kapi kilidini actiginizda farlarin veya sislerin yanmasi :) yakin bi zamanda yeni gelismelerle burdan bilgi veririm :)
Follow me home diyorsun... Hmm yapılabilir gibi... Benim öncelikli projem dikiz aynasına aydınlatma, güzel bişi...

arkadaslar bi de bugun ugur la birlikte ufak capli arastirma yaptigimiz konu: anahtardan kapi kilidini actiginizda farlarin veya sislerin yanmasi :) yakin bi zamanda yeni gelismelerle burdan bilgi veririm :)

Bak ben demiştim.Projeler yavaş yavaş geliyor:D Valla bende düşünmüyo değilim bakalım ilginç projelerle gelmeye çalışıyorum...:)

şahin yapaaar:D

Yeni fotoğraflar gelmiş, duramadım yine :D

dsc00839mq.jpg

dsc00840t.jpg

dsc00842z.jpg

dsc00861bbk.jpg

dsc00862cwc.jpg

dsc00894rwx.jpg

dsc00895mu.jpg

dsc00896ikx.jpg

Zihni Sinir projelerimiz de başlamış... Hepimiz için hayırlı olsun :D

Benim araba olmadıı için fotoları hiç beğenmedim :D

Dün iki kere folyo çektirdik :D Birincisi başarısızdı ama ikincisi süper oldu ;) Burak sağolsun dün beni yalnız bırakmadı. Benim aklıma bi proje daha geldi. Eğer dikizde yer varsa yan sinyalden kablo çekerek dikizlere sinyal koydurmayı düşünüyorum. Ona uygun sinyal bulmak lazım.
Benim araba olmadıı için fotoları hiç beğenmedim :D

Dün iki kere folyo çektirdik :D Birincisi başarısızdı ama ikincisi süper oldu ;) Burak sağolsun dün beni yalnız bırakmadı. Benim aklıma bi proje daha geldi. Eğer dikizde yer varsa yan sinyalden kablo çekerek dikizlere sinyal koydurmayı düşünüyorum. Ona uygun sinyal bulmak lazım.

burak joker zaten nerde proje vvar adam orda:D

Follow me home diyorsun... Hmm yapılabilir gibi... Benim öncelikli projem dikiz aynasına aydınlatma, güzel bişi...
dikiz aynasi aydinlatmasi zor bisey degil ama ayna kapagini kestirmek gerekir bugra. isik olarak led mi dusunuyosun yoksa sari ampul mu??

Burak rica ederim herzaman makineyi getirebilirim ama nedense bi türlü tripod alamadım o da olsa süper resimler gelir kanaatindeyim:)
resimler zaten cok guzel ya tripoda gerek yok... ama istersen siradaki proje olarak para toplayip hep beraber bi tripod alalim :)

Geri