Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar herkesin oturduğu yer farklı.Şimdi merkezde bir yer denilince benim aklıma kızılay gelir.ben k.örende oturuyorum.Buluşma zamanı önemli değil herkes birlik olarak ortak bir karar verilsin ve de bir noktaya odaklanalım.

Şimdi Çankaya mevkiinden gelen arkadaşlara cumhuriyet çok ters olur.
Cumhuriyet kendi adı altında buluşup ortak noktaya gelebilir.
Beşevler burger dedik, otopark sıkıntımız oldu.
Tahminimce bahçeli taraflarına çoğu kişi sebepsiz, nedensiz gezmeye gidiyordur.Ortak buluşma yeri; Beşevler park sıkıntısı yaratıorsa anıttepe üzerine araçlar park edilebilir ve daha sonra da go-kart,çiftlik vs. istenilen yer ve mekanlara akılabilir.

Panora konusunda ise gidelim çok şık manzarası var.
Benim bu yazdığım bir fikirdi herkese açık eleştirilebilir.Yorumlar çok önemli...

Herkese saygılarımı sunarım...

Açıkçası gokart zevk meselsi. Ben her ikisine de gidiyorum. İstanbul yolundaki bana daha iyi geliyor. İstanbul yolundaki bildiğiniz gibi Türkiye'nin en büyük pisti. Yine dediğim gibi zevk ve tarz meselesi.

Fatih'in dediği gibi merkez biyer olması güzel olur. Beşevler süper yer ama park sorunu var. Biz iki kere buluştuk. Bence bu seferlik panora diyelim. Foto içinde iyi olur. Bundan sonra Fatih'in dediği gibi Beşevlerde buluşulup başka biyere gideriz. Zaten burgerda sadece oturup müşteri kaçırıyoruz :D

O zaman Panora'ya gidelim, orada karar verelim :D

Açıkçası ben nereye derseniz oraya gelirim. Saat olarak 19:00 değilde 20:30 yada 21:00 daha güzel olur bence. Onun dışında bana her yol Ankara:) Forumu takip ediyorum.
Benden +2654

arkadaslar bu hafta panora yapalim bol bol foto cekelim ama foto cekebilmek icin hava kararmadan bulusursak daha iyi bence. panora nin ust taraftaki acik otopark ta bulusalim uyar mi?? profesyonel fotograf makinasi olan varsa getirirse onunla cekeriz. daha sonraki bulusmalarda besevlerde bulusup nereye gideceksek konvoy halinde gideriz.

6 agustos persembe 19.30 panora avm ust taraf acik otopark herkese uygun mu?? :)

6 agustos persembe 19.30 panora avm ust taraf acik otopark
+1

6 Ağustos Perşembe 19:30
+1

1- 06BB0504
2- Deniz İçgüdel
3- khrmn-e3
4-...

6 agustos persembe 19.30 panora avm ust taraf acik otopark

1- 06BB0504
2- Deniz İçgüdel
3- khrmn-e3