Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgi için teşekkürler daha önce de bir kaç arkadaşımız burada indirimli fiyattan yaptırdılar06ali link' Alıntı:Arkadaslar 15000 lik ilk bakim icin REIS beni aradi kampanya yapmislar .1.6 115 hp icin 360 tl fiyat verdi.Bilginize..
Geçen hafta cumartesi de ben yaptırdım 392 TL ye giderek düşüyor yıl sonu gitsek 50 Liraya tamamlayacağız servis bakımını ellam06ali link' Alıntı:Arkadaslar 15000 lik ilk bakim icin REIS beni aradi kampanya yapmislar .1.6 115 hp icin 360 tl fiyat verdi.Bilginize..
06ali link' Alıntı:Arkadaslar 15000 lik ilk bakim icin REIS beni aradi kampanya yapmislar .1.6 115 hp icin 360 tl fiyat verdi.Bilginize..
06ali link' Alıntı:Arkadaslar 15000 lik ilk bakim icin REIS beni aradi kampanya yapmislar .1.6 115 hp icin 360 tl fiyat verdi.Bilginize..
. Polen filtresi, yag filtresi ,hava filtresi ,balata temizleme , cok amacli temizleme spreyi,motor yagi 5w- 30 (dexsos 2) ,karter muhafaza civatasi. Hepsi 360 tl. Parcalar orjinal gm.cliocu link' Alıntı:Neler değişti hocam zahmet olmaz ise markaları ile yazarsanız değerlendirme fırsatımız olur.