Aniden durduk ve stop ettik?

omeryukksel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Anayolda 70 le giderken aniden tum isiklar yandi ve arac gaz yemedei ve yavaslamaya basladi.motor ariza lambasida yandi.hiz sifira dusunce arac durdu ve stop etti.sol seritte oylece kaldik.kontagi kapattik.yeniden calistirdik ve calisti.ariza lambasi sabit yanmaya basladi ve turboda devre disi kaldi.oylece servise gittik.servise gittim tech 2 ye bagladi basinc dusuklugu arizasi dedi.tam olarak anlasilamadi.vi daha yaparsa yine gel dediler.servisten sonra turbo tekrar devreye girdi.eski haline dondu.daha once boyle bir sorun yasayan var mi acaba?araca bakim yaptim butun filtrlerini ve yagini degistim eve giderken oldu bunlar.cok ilginc bir durum.sebebi gercekten ne olabilir ?

Son düzenleme:
Arıza kodu ne verdi? fren gaz?

Ben o gaz fren isini denedim yapamadim.yani bise gosternedi acaba ben mi beceremedim yoksa benim modelde olmuyor mu? 2005 cdti 1.3 essentia astra hb dizel aracim.servis basinc dusuklugu dedi ama ...

Servise gittiysen zaten silmiş de olabilirler arıza kaydını

Şimdilik kullanın eğer sorun yoksa,mazot filitresini değiştiren ustan filitre kutusunu mazotla doldurmamış yakıt basıncı arızası vermiştir ben öyle anladım(siz basınc diyorsunuz ama neyin basınc düşmesi yazmamışsını)Eğer şu an sorun yoksa dediğim gibi kalsın eğer sorun varsa arıza mutlaka tekrar verecektir,GAZ fren basık kontak çevireceksiniz km yazan ön panelde rakamlar çıkacaktır okuma bu şekilde ve aracınızda mutlaka varsa verir ki easytronic de bile denedim veriyor

Oncelikle cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.simdi bakim yaparken soyle bisey oldu.hersey bitti filtreler takildi arac yakit almadi ve calismadi.usta da dediki kontagi bi kac kez ac kapa mazot pompasi calissin doldursun dedi.acaba bu yuzden mi oldu?bugune kadar hic bole yapmamaistti.servis sadede basınç düşüklüğü diyor.ama nerenin basinc düşüklüğü oldugunu soyleyemedi. Bide aracta yakit yok denilecek kadar azdi acaba bundanda olabilirmi.servis ariza kaydini silmemis. Ko tagi acinca ariza isigi yaniyo ama calisinca sonuyor.

Yakıt pompasını barometre ile ölçtüler mi

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayir olcmediler.benim anlamadigim araba giderken butun isiklari yanip yavaslayarak stop edermi ?

Araç lpg li mi

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abi mazot popasi mazot filtresinden filan bahsedilmis dizel araç

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri