Angel Eyes Far

benim vectra b'm vardı ve iki markayıda denedim ben sonar diorm kaliteli ve sağlam hele xenon takcaksen kesinlikle SONAR:...

arkadaşlar bir soruda ben sorayım benim zafira için angel arıyorum fakat bulamadım nereden bulabiliriz biliyorum biraz zor bir araba parça yönünden fakat bir iki tane görddüm nette bulamadım yardım edebilirmisiniz...

Benim araçta JUNYAN var ve 390 YTL... Benimde SoL Fardaki SOL HaLKamdaki Led PatLamıştı ama Aynısından buLdum ve 10 a yakın aLdım :D değiştirttim ve Gayet güzeL oLdu :) Evet Biraz SonuK yanıyor Ama Vectra B Lere yaKışıyor :) Araç İmzamdaki Araçtır.

Benim araçta JUNYAN var ve 390 YTL... Benimde SoL Fardaki SOL HaLKamdaki Led PatLamıştı ama Aynısından buLdum ve 10 a yakın aLdım :D değiştirttim ve Gayet güzeL oLdu :) Evet Biraz SonuK yanıyor Ama Vectra B Lere yaKışıyor :) Araç İmzamdaki Araçtır.

ben de bufarı açmayı göze alabilsem değiştiricem ledleri ve halkayı özel yapıcam...güçlü yanması için...ama önce far camını ayırmak lazım :D

ben de bufarı açmayı göze alabilsem değiştiricem ledleri ve halkayı özel yapıcam...güçlü yanması için...ama önce far camını ayırmak lazım :D

Senin Vectra'n Sanırsam 96 Kasa TamponLarından beLLi. 96 KasaLarın farLarı 2 Parça. bi 99 Kasa Farı gerekLi sana bi de içLerini siyaha boyarsın, 4 tane haLka Takarsın oLur biter :)

Pardon Konuyu YanLış anlamışım Kusuruma bakma =) Ne Renk Led Taktın?

Geri