Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anahtar anahtardır amma takılmıssınız bu konuda elınızde anahtarlamı dolasıyorsunuz hava olsun dıye anlamadım kı o zman onemlı olabılır de ne bıleyım bana sacma geldı bu konu yok anahtar guzel gorunmuyormus falan fılan ona bakarsanız anahtarsız calıssa en guzelı olurdu hıc olmazsa cebımızde agırlık yapmazdı
Elimde hava olsun diye dolaştırmıyorum arkadaşım. Sadece elime aldığımda gerçekten o kaliteli araca bineceğim hissiyatını vermiyor demek istedim kendi fikrimce, katılırsınız katılmazsınız. O zaman uzaktan kumandalı da olmasaydı veya toyotanın gibi sustalı olmasaydı da eşşek kadar anahtar dışarda olsaydı ne bekliyorsak anahtardan...
Anahtarın malzemesi nedir ki daha kaliteli olabilirdi diyorum, eski 2009 corsamınki bile daha kaliteliydi diyorum. Bilmem anlatabildim mi
anahtarı eleştirenlere tam siz bir de toyota' nın honda' nın anahtarlarını görün dicektim ki, zaten yazılmış sonradan. Bu anahtarlar vw,audi dekiler hepsi aynı zaten, valeo anahtar.
[quote author=hllb link=topic=1903.msg40345#msg40345 date=1310894392]
bence küçük de olsa bir ayrıntı, daha güzel olabilirdi. hatta bagajı da açsa fena olmazdı.