Anahtar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sas_sas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sas_sas

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
2011 Corsa D için çipli yedek anahtar sipariş ettim..
Anahtar kodu ve güvenlik kodunu biliyorum..

Tech 2 veya Op-Com 1.39 ile programlanabilir mi?
Malum Anahtarcılar çok para istiyorlar. Onların kullandığı program da aynı değil mi?

2011 Corsa D için çipli yedek anahtar sipariş ettim..
Anahtar kodu ve güvenlik kodunu biliyorum..

Tech 2 veya Op-Com 1.39 ile programlanabilir mi?
Malum Anahtarcılar çok para istiyorlar. Onların kullandığı program da aynı değil mi?

anahtarı nerden sipariş verdiniz?
eğer dealer dan sipariş verildiyse ihtiyacınız yok kodlamaya.
kullanılmış anahtar aldıysanız tanıtma ihtimaliniz var,eğer araç anahtarı kabul etmez ise sistemi hamlayıp kayıtlı transponder ları silin.daha sonra tek tek tanıtın.

Yurdışından chipli ham anahtar getirttim..
Anahtarın izini burada yaptırdım.
Henüz tanıtma yani programlatamadım..

Kapıda dönüyor ve kapıyı açıyor.
Kontaka sokunca dönmüyor..

Ayrıca kapıları açar açmaz alarmlar bağırmaya başlıyor.
Bu da araçda alarm olduğunu gösteriyor.. Galiba bu araçın orijinalinde immo ya ilaveten bir de alarm var..

Anahtarcı, Bu araç için Alarmsız anahtar yapılamaz diyor..
Daha önce 2001 Astra G de uzaktan kumandasız anahtar yaptırmıştım.. Ama sanırım immo vardı ama alarm yoktu o araçta.. Dört sene önce 30 TL vermiştim..

Doğrusunu bilen yok mu?

Anahtarcılar alarmlı ve uzaktan kumandalı yedek anahtara 250-300 TL istiyorlar..
Çok para...

Yurdışından chipli ham anahtar getirttim..
Anahtarın izini burada yaptırdım.
Henüz tanıtma yani programlatamadım..

Kapıda dönüyor ve kapıyı açıyor.
Kontaka sokunca dönmüyor..

Ayrıca kapıları açar açmaz alarmlar bağırmaya başlıyor.
Bu da araçda alarm olduğunu gösteriyor.. Galiba bu araçın orijinalinde immo ya ilaveten bir de alarm var..

Anahtarcı, Bu araç için Alarmsız anahtar yapılamaz diyor..
Daha önce 2001 Astra G de uzaktan kumandasız anahtar yaptırmıştım.. Ama sanırım immo vardı ama alarm yoktu o araçta.. Dört sene önce 30 TL vermiştim..

Doğrusunu bilen yok mu?

Anahtarcılar alarmlı ve uzaktan kumandalı yedek anahtara 250-300 TL istiyorlar..
Çok para...

birincisi anahtarınız olmamış,kapılar 4 şifre kontak 6 şifredir.iyi bir anahtarcıya (unicode) cihazı olan sadece şase numarası ve mekanik anahtar kodu ile yaptırabilirsiniz.
ikincisi o araca chip dönüştürmeyle kumandasız anahtar yapılır,anahtarcınız amatör.
Doğrusunu bilen olarak cevap veriyorum,mesleğim bu...
alarmlı anahtara kodlaması ile beraber 250 tl istiyorlarsa zaten yaptırın gitsin

Geri