anahtar kayip!!!!

ARkadaslar
aynısı benım basıma geldı
aracım 2005 astra h elegance kaskoya aracın anahtarını kaybettıgımı bıldırdım.Daha sonra yenı anahtar sıparıs ettım anahtar gelınce gıttım tech2 ıle kodları degıstırdıler kaybolan anahtar off konumuna dustu yanı uzaktak kumanda ıle kapıları acmıyor sadece kılıte takılırsa kapılar acılıyor ve hıc bır sekılde arabayı calıstırmıyor. bana malıyetı ıse 200 ytl oldu.gercı daha sonra anahtarı buldum ama ıcım rahat ettı.

:D

LND bir anahtar da ben yaptırmak istiyorum.... nedir ne değildir? nasıl yaparız?
:D

pm attım...

Benimde İŞ Yerinde Arabanin Yedek Anahtari UÇtu:(:(:(
Sonucta Arabanin Çalinma Ihtimali Var
Bunun Onune Gecip Yeni Bir Anahtar Yaptirmanin Maliyeti Ne Olur Ve Ankarada Tanidiginiz Bu İŞİ Yapan Varmi Acaba?...
BU ARADA ANAHTARIN KODU ELIMDE MEVCUT

Son düzenleme:
pm attım...

Arkadaşım aynısı benim basıma geldi. Bende kaskoya yazılı olarak bildirdim ama benim kaskomda anahtar teminatı yokmuş o yüzden servise gittim eski anahtarı beyinden sildirdim. yenisini sipariş ettim. yakalaşık 200 ytl'ye mal oldu. daha sonra da anahtarı buldum. bence sende evi iyice bir ara sonrta yaptırırsın. cunku bızım anahtarda cok alakasız bır yerden cıktı daha sonra

aynı konuya 2 kere mesaj yazmışım özür dilerim görüntü kirliliği oldu. ama gerçi onu çok önceden yazmışım pardon arkadaslar

Geri