anahtar kayip!!!!

anahtar işini hallettikten sonra kesin aracın güvenlik kodunu değişirtir bu gerçekten onemli

servıste tanıdıgın varsa hallederler tech2 ile filan olmadı yenı anahtar alcan baska cozum yoq....

tesekkürler arkadaslar cumartesi yapilacak o zamana kadar araba yerinden gitmezse saolun

kolay gelsin

ya arkadaşlar bende yeni araba aldım vectra cdx. ve arabanın eski sahibi yedek anahtarı kaybettiğini söyledi. bu yüzden yedek anahtarsız kullanıyorum arabayı. ben ne yapmalıyım? çalınma korkusu sardı benide???

öncelikle geçmiş olsun.ilk önce servise git ve kaybolan anahtarı beyinden sildir.sanırım bu yapılabiliyor.sonra yeni bir tane sipariş ettir. ama kaskonda anhtar teminatın varsa komple değiştirsinler.
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :rock :rock :rock :rock
ne olursa olsun anahtarın degışımı yetrlıdır

Arkadaşlar yedek anahtar yaptırabilirsiniz. Anahtarın chip ini kopyalayan cihazlar var. Bunu İstanbul anahtar yapıyor ama biraz fiyatlıdır. Bu işi yapan bir arkadaşım var 80 ytl ye yapıyor ama onun elindeki cihaz her aracın chip kodunu kopyalayamıyor. İhtiyacı olan arkadaşları yönlendirebilirim.

Yedek anahtar için aracın beyninde değişiklik yapmaya gerek yok.

koybalan anahtarı iptal etmek istiyor o arkadaş;)
calınma riskine karşı.
80 ytl degil bu arada 60 ytl(kendim yapıyorum)
İstanbul anahtar bu işin dagıtıcısı zaten.
diger anahtarlarda fiyatları düştü zaten, arkadaşın araba zafira onunki 200 civarı tutuyor...

Geri