Anahtar içeride kaldı .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iberay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Savcılık önü sakat yer bombalı araç diye polisler patlatmasınlar dikkat et. burası Türkiye herşey olur kıllanırlarsa çektirip götürülerde incelemek için açarlarda bence bir an önce hallet işini.

Bir emanete sahip olamadıkya neyse bu yöntemlerden en uygununu bulup deneyeceğim(çilingir bulmam zor buralarda).veya kaskodan bir yedek anahtar çıkartabilirmiyim diye düşünüyorum.öyle birşey duydum gibiydi.Araba savcılık önünde 24 saat kamera ile gözetlendiği için güvenli bir yerde.Acalem yok.En azından kardeşim şafak sayarken bu problemi hallederim inşallah.Bu arada sitemiz harika işliyor.insanın başına sorun gelip de sorası geliyor.teşekkürler arkadaşlar.

Kardeşin siteye üye deildir umarım.. gelince okumasın bunları :]

izin alınmış canım polis abiler tanıyor bizi. Arasıra satın da biz alalım diyorlar. Kardeşim gelince benim arabayı kullanır anlaşırız sorun olmaz.

slm..bugün burada özel bir kaportacı elinde iki balonla gelip kapıyı araladı ve kapıyı bir şiş ile açtı.25 ytl 'ye mal oldu.cam kırmaktan da kutulduk.:)

geçmiş olsun
benimde başıma serviste buna benzer bir olay gelmişti de evdeki yedek anahtarla açmıştım.
hangi durumda olursa olsun arabadan çıkarken anahtarı yanımıza almayı alışkanlık haline getirmek lazım

Geri