Anahtar içeride kaldı .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iberay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iberay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm.kardeşimin arabasını arasıra çalıştıryordum .(o şimdi bartında asker)tek anahtarı vardı.Bu akşama doğru arkadaşlarla motora bakarken( sinyal açık kalmış akü bitmişti.) anahtarı içerde unuttum.Birisi de kapıyı kapatmış. Sonra kapılar kapandı.Araba güvenli bir yerde şimdi ne yapmam gerek.Araba golf .2001 model.:help:

kapılar kilitlendiyse çekiciler bir şekilde açıyor..öekicilere danışın derim..en kötü ihtimal kelebek camı kırıp açın :) başkası yapmadan

Götür bir çilingir açtır.;)

kelebek camı 25-30 lira birşeydir çilingir kaça geliyor sor bir ona göre kırabilirisn ama dikkatli kır içeri çok cam dağılmasın temizlemesi dert onu :D

Çilingirler bu işi 20-30 YTL arasında yapıyorlar. Hemde 2 dakika kadar kısa bir sürede.Size yakın olan birtanesini çağırarak olayı çözebilirsiniz.Geçmiş olsun.

kelebek camların press olduğun bu nedenle ön camdan daha pahalı olduğunu duymuştum..yanılıyormuyum acaba..
bir tanıdğın başına geldi aynı durum..araç vectra idi..kelebek camı kırdı..sonra pişman oldu..keşke ön camı yada kapı camını kırsaydım diye..fiyatları araştır...

daha geçen hafta arkadaşın cliosunun kelebek camı kırıldı. hemen yenisini taktırdık 25 liraydı.

kelebek camların press olduğun bu nedenle ön camdan daha pahalı olduğunu duymuştum..yanılıyormuyum acaba..
bir tanıdğın başına geldi aynı durum..araç vectra idi..kelebek camı kırdı..sonra pişman oldu..keşke ön camı yada kapı camını kırsaydım diye..fiyatları araştır...

doğru kelebek camlar pahalıdır..25-30 ytl ye takılan yansanayi camlar çok kalitesiz ve uyduruk..

en iyisi çilingire kapıyı açtırtmak..:good:

kelebek cam 60 ytl den aşagı değildir birkere
işyerınde basıma çok geldıgı ıcın yöntemı buldum
uzun çelik bi tel çelik olacak ucu bukulmus yuvarlakca. kapının ust tarafından hafıfce zorlatarak aralık acıyorum telı sokup kılıdın uzerıne gırdıyorum telı penseyle saga dogru kastırıp yukarı cektımmıydı acılıyor

Bir emanete sahip olamadıkya neyse bu yöntemlerden en uygununu bulup deneyeceğim(çilingir bulmam zor buralarda).veya kaskodan bir yedek anahtar çıkartabilirmiyim diye düşünüyorum.öyle birşey duydum gibiydi.Araba savcılık önünde 24 saat kamera ile gözetlendiği için güvenli bir yerde.Acalem yok.En azından kardeşim şafak sayarken bu problemi hallederim inşallah.Bu arada sitemiz harika işliyor.insanın başına sorun gelip de sorası geliyor.teşekkürler arkadaşlar.

Geri