yok canım daha neler abartma olayı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selcukreis035' Alıntı:valla kardeş bendede aynı sorun var ondan biliyorum şu çok bilmiş arkadaşlarda sinir oluyorum hepimiz beyinde olurmu kardeşim falan diyenlere ben zaten kesin demedim olabilir dedim aynı sorun bendede var ordan biliyorum beyin arzalı hemde bir birşey yapmadığım halde oldu bunların fabikasyondan hattası var beyinde hepimiz toplanalım opel sitesine şikayette bulunalım
kardeş sagol. ancak kalp kırma degılde. burası önerıler acık bı forum herkes kendı dusuncesını yazıyor ancak benım mantıgım almadı beyınden olacagını. cunkı gaz yememe, patlama yapma, elektrık kesme, gıbı bı sorun degıl. sadece stop etme sorunu var buda kolay kolay beyınden olmaz. onun ıcın beyınden olacagını sanmıyorum sen bu sıtede yenısın alısmalısın tek senın dedıgın dogru olmayabılır bu benım ıcınde gecerlıselcukreis035' Alıntı:önerilerini dikkate alıcam kurt asramm kalpbini kırdıysam özürdilerim
kardeş sagol dusunduklerımın aynısını yazmıssın. selçukreis kardeş daha çok yenı sıtede bırde genclıgın verdıgı bı heves bı hırsla yazıyor herseyı bırısı onun yazdıgını kabullenmeyınce bırden hıddetlenıyor.. ben fazla takmıyorum bu tur seylerı.kurt.ibrahim' Alıntı:Olmadı selçukreis 035 musa yıldız çok bilmişliğinden değil arkadaşımız zaten bu işi icra ettiğinden bu öneride bulunmuş .Onu savunmak bana düşmez .Ama bugibi yaklaşımlar sanalda olsa dostluklara zarar verir. Burada makasat bir bütünü bölmek değil tamamlamak olmalı. Bunu düşünerek yorumlarımızı ve önerilerimizi yaparsak forum amacına ulaşacaktır.:good: