ampul degistirdim araba istop etmeye basladi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok canım daha neler abartma olayı...

pardon bu egr diilmi agr ne ?

niye abarttıcaz kardeş bize yeni beyin yolasınlar bilirsiniz opellin 12 sene boya garantisi vardır izmirde bi abimizde boya hatasından dolayı opelle dava açtı yeni boya attalım dediler kabul etmedi 2005 model o km araba verdiler abimize olay büyümesin kimse duymasın diye bizde hakkımızı savunucaz zaten opelci arkadaşların en azından 2001 model astralara chip tunig uygulamayın beyin iflas ediyo dayanmıyo öyle şeylere

kusura bakma gokalp kardeş doğru diyon egr doğrusu ben hızlı yazmaktan dolayı öyle yazmışım kusura bakmayın

selcukreis035' Alıntı:
valla kardeş bendede aynı sorun var ondan biliyorum şu çok bilmiş arkadaşlarda sinir oluyorum hepimiz beyinde olurmu kardeşim falan diyenlere ben zaten kesin demedim olabilir dedim aynı sorun bendede var ordan biliyorum beyin arzalı hemde bir birşey yapmadığım halde oldu bunların fabikasyondan hattası var beyinde hepimiz toplanalım opel sitesine şikayette bulunalım

Olmadı selçukreis 035 musa yıldız çok bilmişliğinden değil arkadaşımız zaten bu işi icra ettiğinden bu öneride bulunmuş .Onu savunmak bana düşmez .Ama bugibi yaklaşımlar sanalda olsa dostluklara zarar verir. Burada makasat bir bütünü bölmek değil tamamlamak olmalı. Bunu düşünerek yorumlarımızı ve önerilerimizi yaparsak forum amacına ulaşacaktır.:good:

önerilerini dikkate alıcam kurt asramm kalpbini kırdıysam özürdilerim

selcukreis035' Alıntı:
önerilerini dikkate alıcam kurt asramm kalpbini kırdıysam özürdilerim
kardeş sagol. ancak kalp kırma degılde. burası önerıler acık bı forum herkes kendı dusuncesını yazıyor ancak benım mantıgım almadı beyınden olacagını. cunkı gaz yememe, patlama yapma, elektrık kesme, gıbı bı sorun degıl. sadece stop etme sorunu var buda kolay kolay beyınden olmaz. onun ıcın beyınden olacagını sanmıyorum sen bu sıtede yenısın alısmalısın tek senın dedıgın dogru olmayabılır bu benım ıcınde gecerlı

doğru diyosun astramm bende aynı sorun vardı ondan bu sonuç a çıkmıştım dediklerine katılıyorum kardeşim iyi forumlar

kurt.ibrahim' Alıntı:
Olmadı selçukreis 035 musa yıldız çok bilmişliğinden değil arkadaşımız zaten bu işi icra ettiğinden bu öneride bulunmuş .Onu savunmak bana düşmez .Ama bugibi yaklaşımlar sanalda olsa dostluklara zarar verir. Burada makasat bir bütünü bölmek değil tamamlamak olmalı. Bunu düşünerek yorumlarımızı ve önerilerimizi yaparsak forum amacına ulaşacaktır.:good:
kardeş sagol dusunduklerımın aynısını yazmıssın. selçukreis kardeş daha çok yenı sıtede bırde genclıgın verdıgı bı heves bı hırsla yazıyor herseyı bırısı onun yazdıgını kabullenmeyınce bırden hıddetlenıyor.. ben fazla takmıyorum bu tur seylerı.

anlayış için çok teşşekkür ederim abi

Geri