amortisör

Bence normal gibi, lastik değiştirmede bile 40TL alıyorlar. Bunda da lastik sök-tak olacak, üstüne bir de yay ve sütunların sök takı olacak.

bence fazla, 1 saate 80 tl fazla.
işçi akşama kadar kazma kürek sallıyor, 15 saat çalışıyor, alıyor 30-40 tl.
peder bıraksa ben bile değişirim, neyse fazla boş konışmıyım.
varmı tanıdık ustalar.

bu konu üstüne son bi soru sorayım.
usta montaja 80 tl istedi, fazla değilmi?
80 çok iyi rakam, önleri söküp takmak biraz zahmetli çünki ben de ön iki salıncak ve amortisör değişimine 120 vermiştim yoğun bir pazarlıkla

80 çok iyi rakam, önleri söküp takmak biraz zahmetli çünki ben de ön iki salıncak ve amortisör değişimine 120 vermiştim yoğun bir pazarlıkla
sende öyle diyosan , piyasadan bi haber olan benim demekki:)
bundan sonra tümseklerden 2.vitesle atlamıycam.

bilgin oto ile görüştüm biraz önce astra sedan için takım amortisör fiyatı 240 lira dedi.
montajını nasıl yaparız dedim, topkapıda üstündekilerin arızalı olup olmadığına bakaılır ve montaj yapılır dedi. numara verdi aradım bayan çıkrı önler için 70+kdv=82,60 arkalar için 60+kdv=70,80 toplam=153,40 montaj işçiliği var dedi. maşallah dedim kapattım telefonu.. toplamda montaj dahil 240+153,40=393,40 lira...

sertan kardeş acaba telefonla alsak bi problem çıkar mı? bu firmanın telefon numarasını ve güvenlirliği konusunda bilgi verirsen sevinirim. ha bir de bunlar standart boyda mı? her model için ayrı bir ürün vardır galiba. ayrıca bu ürün monroeden daha ucuz olmuyor mu? Senin dediğin hesaba göre 4'ü için değil mi?

Son düzenleme:
ayhan bey benim firma ile bir alış verişim olmadı,
bilgi almak için aradım montaj fiyatı fazla geldi bana onu paylaştım sadece.
alış veriş yapan arkadaşlar oldu forumdan onlar yardımcı olur.
diğer sayfalarda var ayrıntılar...

Sertan Bey fiyat olarak 4'ü 240 değil mi?

ben aradım bana 290 dedi. önler bilstein arkalar delphi imiş.

Geri