- Konuyu Başlatan
bi gün almanya gibi araba üretirsek dediğin gibi arabalara bineriz, onuda zaten bırak bizi torunlar ble görmez 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rica ederim siz benim aracımı bilştein öncesi ve sonrası kullansaydınız şayet ne demek istediğimi anlardınız inanın ben cocuk gibi sevindim ilk kullandığım an aracta tık ses yoktu siz de takınca illa farkedeceksiniz benim size telefonunu verdiğim yer de karakol sokağında onlardan mutlaka fiyat alın cunkı ben bahsettiğiniz siteden daha ucuz fiyata almıştım kendilerinde yoksa bile temin ederler sizin aracınızda sorun olacağını sanmam calibranın arka yapısı farklı olduğu için yay da amortisör de zor bulunuyor herkes vectra a ile aynı sanıyor ama değil sizinkileri rahat bulurlaraynı fikirdeyim, biraz netten bakındım koni ile bilstein kafama yattı e tabi koninin fiyatı aşırı fazlaydı
galiba distribütörü aksaray karakolu sokağındaymış, bi orayı arıyım bide otostartla konuşalım bu iş bitsin...
bilsteini kullanmış biri olarak yorumların için teşekkür ederim C.C![]()
tamam kesin aynı yeri söylüyoruz (bilgin oto)Rica ederim siz benim aracımı bilştein öncesi ve sonrası kullansaydınız şayet ne demek istediğimi anlardınız inanın ben cocuk gibi sevindim ilk kullandığım an aracta tık ses yoktu siz de takınca illa farkedeceksiniz benim size telefonunu verdiğim yer de karakol sokağında onlardan mutlaka fiyat alın cunkı ben bahsettiğiniz siteden daha ucuz fiyata almıştım kendilerinde yoksa bile temin ederler sizin aracınızda sorun olacağını sanmam calibranın arka yapısı farklı olduğu için yay da amortisör de zor bulunuyor herkes vectra a ile aynı sanıyor ama değil sizinkileri rahat bulurlar
bilgin de iyidir fiyat olarak hatta cok ıyıdır benım dedıgım yer aynı sırada az ilerisi örten oto sanırım bilginden daha ucuz veremez ama yıne de bır sorun derımtamam kesin aynı yeri söylüyoruz (bilgin oto)
benimde aklıma toyota, honda yatıyo ama biraz pahalı honda.olur be!ben olurya bir gün opelimden vazgecersem tek bir arac var aklımda honda civic
bilginle konuştum önler(takım)=142tl arkalar(takım)=117tlbilgin de iyidir fiyat olarak hatta cok ıyıdır benım dedıgım yer aynı sırada az ilerisi örten oto sanırım bilginden daha ucuz veremez ama yıne de bır sorun derım
istersen distribütör numarasını veriyim sor= 0(212) 529 57 19bilstein'ın siyah b4 leri mi daha makuldur yoksa sarı b6 lar mı? Konfor bakımından![]()