amortisör

bi gün almanya gibi araba üretirsek dediğin gibi arabalara bineriz, onuda zaten bırak bizi torunlar ble görmez :D

olur be!ben olurya bir gün opelimden vazgecersem tek bir arac var aklımda honda civic

aynı fikirdeyim, biraz netten bakındım koni ile bilstein kafama yattı e tabi koninin fiyatı aşırı fazlaydı :)
galiba distribütörü aksaray karakolu sokağındaymış, bi orayı arıyım bide otostartla konuşalım bu iş bitsin...
bilsteini kullanmış biri olarak yorumların için teşekkür ederim C.C :D
Rica ederim siz benim aracımı bilştein öncesi ve sonrası kullansaydınız şayet ne demek istediğimi anlardınız inanın ben cocuk gibi sevindim ilk kullandığım an aracta tık ses yoktu siz de takınca illa farkedeceksiniz benim size telefonunu verdiğim yer de karakol sokağında onlardan mutlaka fiyat alın cunkı ben bahsettiğiniz siteden daha ucuz fiyata almıştım kendilerinde yoksa bile temin ederler sizin aracınızda sorun olacağını sanmam calibranın arka yapısı farklı olduğu için yay da amortisör de zor bulunuyor herkes vectra a ile aynı sanıyor ama değil sizinkileri rahat bulurlar

Rica ederim siz benim aracımı bilştein öncesi ve sonrası kullansaydınız şayet ne demek istediğimi anlardınız inanın ben cocuk gibi sevindim ilk kullandığım an aracta tık ses yoktu siz de takınca illa farkedeceksiniz benim size telefonunu verdiğim yer de karakol sokağında onlardan mutlaka fiyat alın cunkı ben bahsettiğiniz siteden daha ucuz fiyata almıştım kendilerinde yoksa bile temin ederler sizin aracınızda sorun olacağını sanmam calibranın arka yapısı farklı olduğu için yay da amortisör de zor bulunuyor herkes vectra a ile aynı sanıyor ama değil sizinkileri rahat bulurlar
tamam kesin aynı yeri söylüyoruz (bilgin oto)

tamam kesin aynı yeri söylüyoruz (bilgin oto)
bilgin de iyidir fiyat olarak hatta cok ıyıdır benım dedıgım yer aynı sırada az ilerisi örten oto sanırım bilginden daha ucuz veremez ama yıne de bır sorun derım

olur be!ben olurya bir gün opelimden vazgecersem tek bir arac var aklımda honda civic
benimde aklıma toyota, honda yatıyo ama biraz pahalı honda.
neyse banlamasınlar bizi şimdi, önce opel ;)

e tabikide opel benim yıllardır vazgecmediğim araçlar :)

bilstein'ın siyah b4 leri mi daha makuldur yoksa sarı b6 lar mı? Konfor bakımından :)

bilgin de iyidir fiyat olarak hatta cok ıyıdır benım dedıgım yer aynı sırada az ilerisi örten oto sanırım bilginden daha ucuz veremez ama yıne de bır sorun derım
bilginle konuştum önler(takım)=142tl arkalar(takım)=117tl
turhan beyi aramaya gerek yokbence. arıyımmı?
ön takozlara =23 tl dedi, arkalarda takoz olmaz dedi, doğrumu?
ben arkalarda da takoz var biliyodum.

Geri