Amorsitör markası lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kmlbz1299
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kmlbz1299

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar 2006 astra g sahibiyim.sağ ön amorsitor patladı.öncelikle orjinal marka olarak neyi önerirsiniz.ayrıca birini değiştirince ötekine de değiştirmek gerekiyomu acaba ????

Merhabalar 2006 astra g sahibiyim.sağ ön amorsitor patladı.öncelikle orjinal marka olarak neyi önerirsiniz.ayrıca birini değiştirince ötekine de değiştirmek gerekiyomu acaba ????

marka önerecek bilgim yok ama birini değişince diğerini de değiştirmek lazım diyor sanayidekiler. ne kadar doğru ben de bilmiyor ve açıkçası merak da ediyorum.
gerçek mi yoksa ustaların ve parçacıların kurbanı mı oluyoruz ?

İkisi de değişmeli orijinal pahalı geliyorsa Monroe reflex, o da pahalı geliyorsa düz Monroe takabilirsiniz. Eski aracımda satana kadar kullandım bi sorun yaşamadım

Original olarak Bosch yada Delphi takabilirsiniz.

Enteresan

Son düzenleme:
Şimdilik ses çok rahatsız etmiyor idere eder mi acaba??

Önemli olan ses değil amortisör patlak halde 2000 km yapmış birisi olarak bilhassa yağmurlu havalarda çok ciddi yol tutuş sorunları olduğunu belirtmek gerek.

Amortisör ses veya konfor değil esas anlamda bir yol tutuş ve güvenlik mekanizması.

O nedenle bir sıkıntısı varsa geciktirmeyin.

Orijinal ile monroe arasında felaket konfor farkı var, zıplatıyor monroe olanlar ve araba yükseliyor.

monroe iyidir memnunum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri