aman dikkat edin bu araca

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,520
Tepki puanı
254
Puanları
83
Siteyi ziyaret et
Maşallah araba resmen yedi koca Hürmüz gibi. Bana göre bu araba problemli olmasa bu kadar sık sahip değiştirmezdi. Ben böyle geçmişi olan bir aracı almam, almak isteyenin de eline vurmam kendisi bilir.
 

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 May 2008
Mesajlar
9,372
Tepki puanı
2
Puanları
38
Yaş
32
Siteyi ziyaret et
el değiştirme var el değiştirme var. al sat yapan şahıslar oldukça fazla. adam 40 alıp 42'ye hemen satıyor.bu şekilde 3 4 adam değiştirmiş olabilir.
araba alırken kaportada değişen varmı boya varmı diye değil şase direk tavanda bir sorun varmı diye bakmak lazım . 3 hasar kaydı var diyorsunuz tutar olarak toplamı ne ?
hasar kaydıda iyice zıvanadan çıktı. imzamdaki iki focusunda 1 parça bile sayılmayacak boyası var. maviye benzeyen renkte olanın 1 tane hasar kaydı geliyor. sebebi yan aynası kırılmış. tramerde gözüküyor diye kazalımı oldu bu şimdi ? ilanda yazılanlara takılmak yerine arabayı kontrol ettirip 3 parça dışında boyası varsa kardeşim 3 demiştin 4 çıktı 5 çıktı. ilk sahibiyim dedin 6 sahibisin. diyerek sizde rakamda oynamaya çalışın ;)
ayrıca bu sahiplik olayıda çok farklı olabiliyor. dayımın corsa aracını kredi durumu için mecburen dedemin üstüne çekmiştik.kredisi bitti dedem ölümü var kalımı var arabanın satışını al kendi üstüne dedi. araba el değiştirmiş gibi oldu ama yine bizde.
bende 2. el araba alıyorum satıyorum valla şase direk tavanda birşey yoksa. kafama yatarsa direk alırım. adamların ne yazdıklarına bakmıyorum bile. yoğurdum ekşi diyen yok...
 

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,520
Tepki puanı
254
Puanları
83
Siteyi ziyaret et
İyi güzel de devamlı yalan beyanda bulunan bir kişiden gönül rahatlığı ile kim araba almaya cesaret edebilir ki? Arabalardaki hasarlar da eski sahipleri de resmi kayıt altına alınan bilgilerdir, ispatı kolay olan şeyler için yalan dolana hiç gerek yok, yalanda ısrarcı olmak alıcı adaylarının aklını karıştırmaz mı? Ha adam dese ki aracımın km bilgisini ben bu şekilde biliyorum ona eyvallah veya bir aracın lastiklerin çıkma alınıp alınmadığını kimse bilemez. Yani alım satımlarda kullanılan ifadeler önemlidir. Aracın geçmişi hakkında bilinmeyenlere "ben o konuyu bilmiyorum" demek daha güzel olur.
 

gencemin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
17 Kas 2009
Mesajlar
163
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
42
Siteyi ziyaret et
hasar kaydı demedim hocam 3 adet kazası var dedim.hasar kaydı sokakta duran arabaya gelir biri tekme atar sizde kaskonuzdan yaptırırsınız hasar kaydı girer.ancak bu aracta 3 adet kaza var.
Sanayide renault escape aracı gözümün önünde ön direklerin önünde kesip baska bir aracın burun kısmını taktıkları için arac alım satımında adam bu kadar yalan söylüyorsa birde söylemediği kısım vardır diye düşünüyorum.Arac alım satımında siz arac satışı yaparken olanı olmayanı söylüyorsanız ne mutlu size .arac alanların bir Allah razı olsun demesi birde Allah belasını versin demesi var.
 
Son düzenleme:
Üst