Alsam MI Bu Gazı Almasam MI?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Performanslı olsun da 20 km az gitsin problem değil :D

o değilde Nadir... akşam abim eve geldi sövüyor...Dedim abi ne oldu...Dedi ki araba 30 kuruş yakıyor km de...Hemen aklıma sen geldin :) Senin araca göre ufak sayılacak 1.6 mpi motor Tipo SLX prins marka tüple düz vites 30 kuruş yakıyorsa üstelik üstüne trafiğe çıktığı saatlerin öğlen 2-3 arası akşam 00-01 arası olduğunu koyarsak senin aracın az bile yakıyor...Bu ara senin son ölçüm değerlerin nedir ?

o değilde Nadir... akşam abim eve geldi sövüyor...Dedim abi ne oldu...Dedi ki araba 30 kuruş yakıyor km de...Hemen aklıma sen geldin :) Senin araca göre ufak sayılacak 1.6 mpi motor Tipo SLX prins marka tüple düz vites 30 kuruş yakıyorsa üstelik üstüne trafiğe çıktığı saatlerin öğlen 2-3 arası akşam 00-01 arası olduğunu koyarsak senin aracın az bile yakıyor...Bu ara senin son ölçüm değerlerin nedir ?

Şu anda 100 KM tamamlanmasını bekliyorum. Daha 50 KM oldu. Kısa zaman içinde 100 olur ama motor sesinden anladığım kadarı ile bence biraz daha değerler düşecek sanki çünkü araç çalışırken daha düzgün çalışmaya başladı eskiden sarsıntılı çalışıyor birde aniden istop ediyordu. Şimdilik sarsıntı ve istop etme durumları ortadan kalkmış durumda.

Geri