Alsam MI Bu Gazı Almasam MI?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Hiç unutmadığım bir olayı paylaşmak isterim...

Yaz tatili için Karasuya gidiyorum. Sakarya dan çıktım Karasu yoluna döndüm gözümde yollarda benzin istasyonu arıyor. Ama bir istasyon çok ucuza gaz satıyor şeytana uydum girdim.

Pompaya yanaştım ama alma taraftarı değilim :) pompacıya sordum ya neden burada gaz ucuz dedim...

Pompacı aynen şunu dedi. Bizim gazımız diğer gazlardan daha az KM yapıyor ama buna karşın aracınızın çekişinde hızında sanki benzinde gider gibi olacak dedi.

Bak tatile gidiyorum yolda kalmayayım dedim. :D korkuyorum da ama gazında fiyatı çok cazip :D ona da dayanamıyorum neyse pompacı dedi size fatura keseceğim eğer aracınız da sorun olursa yolda kalır ise LPG kaynaklı firmamız aracınızın masraflarının tamamını öder dedi...

Kendi kendime dedim adam uçtu... neyse dayanamadım aldım gazı... faturada verdi.. çıktım yola sanırım 20-30 km araçta bir değişim olmadı ama ondan sonra arabanın sesi filan değişmeye başladı Karasuya kadar gittim. Neyse yerleştik. Akçakocayı çok severim hele cadde üzerinde bir çay bahçesi var altında Karadeniz... öyle güzel ki bayılıyorum oraya. Atladım arabaya sürdüm Akçakoca ya... oranın yolunu bilenler bilir çok dik ve virajlı bir yol...

Ama araç sanki deli gibi gidiyor :D gez dolaş sonra tekrar Sakarya geldim. Adam benim görünce sordu abi var mı sorun? Yok :D

Oradan depoyu fulledim sür Ankara ya... ama adamın dedi doğru idi. Ankara ya 20 KM kala gaz bitti....

Normal de oradan çıktığımda K.örene kadar rahat gelirdi.

Ama artık her seferinde o tarafa gittiğimde kesin kez o gaz istasyonundan mutlaka gaz alırım :D

Alışkanlık yaptı...

e gazı almışsın.
Doğal olarak kim tutar seni :)

İşin garip kısmı malum bizim araçlar da sürekli arıza ışığı yanar ama o gazda ne hikmet ise o ışık yanmıyordu :D

İyi gaza gelmişsin Nadir :)

Daha artık kim tutar seni :D

Dopingli gaz :kop: bi ben denk gelemedim öylesine yaa

Bu gaz markası neymiş ki :D

Bu gaz markası neymiş ki :D

Bir daha gittiğimde kesin kez bakacağım buna ama tanındık bir marka değil onu biliyorum :D

Geri