Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gencastra link' Alıntı:Teşekkür ederim önerileriniz için.
1.4 turboyu da seçeneklerim arasına ekledim bu durumda .Ayrıca söylediğiniz gibi bütün bayiileri gezip konuşmakta fayda var.
Zaman tasarruf zamanı kesinlikle![]()
+1 demek istedigim buydu astranin en guzel yani donanimlar arasinda cok kucuk farklar olmasi o yuzden ne secerseniz secin gonlunuz rahat olsun cnku astrada farklar golf veya diger araclardaki gibi degil golf u gezdiyseniz size trendline da sadece 4 tekerlek sundugu ve daha cok para aldigini gormussunuzdur zatentonyhawk link' Alıntı:;D sport kullanıcılarıda cosmadakı hıcbır eksıklıgı hıssettıklerını sanmıyorum o mantıkla gıdecek olursanız ama dedıgınız gıbı butce meselesı butcem hangısıne yeterse onu alırım kasmaya gerenk yok
+1 demek istedigim buydu astranin en guzel yani donanimlar arasinda cok kucuk farklar olmasi o yuzden ne secerseniz secin gonlunuz rahat olsun cnku astrada farklar golf veya diger araclardaki gibi degil golf u gezdiyseniz size trendline da sadece 4 tekerlek sundugu ve daha cok para aldigini gormussunuzdur zatenastraowner link' Alıntı:[quote author=tonyhawk link=topic=1747.msg37717#msg37717 date=1308813160]
;D sport kullanıcılarıda cosmadakı hıcbır eksıklıgı hıssettıklerını sanmıyorum o mantıkla gıdecek olursanız ama dedıgınız gıbı butce meselesı butcem hangısıne yeterse onu alırım kasmaya gerenk yok
türk_187 link' Alıntı:[quote author=gencastra link=topic=1747.msg37676#msg37676 date=1308807089]
Teşekkür ederim önerileriniz için.
1.4 turboyu da seçeneklerim arasına ekledim bu durumda .Ayrıca söylediğiniz gibi bütün bayiileri gezip konuşmakta fayda var.
Zaman tasarruf zamanı kesinlikle![]()
+1 demek istedigim buydu astranin en guzel yani donanimlar arasinda cok kucuk farklar olmasi o yuzden ne secerseniz secin gonlunuz rahat olsun cnku astrada farklar golf veya diger araclardaki gibi degil golf u gezdiyseniz size trendline da sadece 4 tekerlek sundugu ve daha cok para aldigini gormussunuzdur zatentürk_187 link' Alıntı:[quote author=astraowner link=topic=1747.msg37727#msg37727 date=1308822952]
[quote author=tonyhawk link=topic=1747.msg37717#msg37717 date=1308813160]
;D sport kullanıcılarıda cosmadakı hıcbır eksıklıgı hıssettıklerını sanmıyorum o mantıkla gıdecek olursanız ama dedıgınız gıbı butce meselesı butcem hangısıne yeterse onu alırım kasmaya gerenk yok