Allaha emanet gidiyoruz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pexmanq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arifba' Alıntı:
ya bunlar yine iyi geçen ay istanbul e5 da bakırköye gelmeden önümdeki araba fren yapıp sol şeride atladı ters birşey olduğunu fark edip frene asıldım(allahtan arkamdan araba gelmiyordu) bir de ne görim tek kişilik yatak.. e5 in üzerinde ne arıyorsa artık..

puffffffffff :kop::kop::kop::kop: oneymiş yaw

vall agülerim aglanacak halimize sory yani

aksam otobüsten indip karsıdan karsıya geccem bi kamyon kırmızıda ani fren yapıyor boru yüklü derken üzerindeki borular üstümden ok gibi gecip gidiyor azım acık kaldı valla
insan evladı bağlamamıs boruları dogal gaz boruları metal :)

geçmiş olsun.. gözumuzu 4 açmalıyız arkadaşlar

:(:(

kardeş büyük geçmiş olsun. sen bi de kırıkkaleyi gör. böyle yol olamaz. rezilliğin bini bi para...

bende bir gün bankanın jetta ile antepden geliyordum kapatmışım gecenin bir saati 180 - 190 sonra derken ilerde 4 lülerini yakmış arabalar var alla alla dedim kaza mı var acaba yavaşlamaya başladım derken dan dun forşşşşşş falan lan bune demeye kalmadı bende 4 lüleri yakıp o kervana katıldım...Meğersem kamyon lastik kaplamasının üzerinden geçmişim(ler)...tabi tampon falan kalmadı sonuçta...

Ben hergün otobanı kullanıyorum..Panayır yeri gibi..Meyve kasasımı istersin..Kamyon lastiğimi..Pexmanq'ın bahsettiği demir parçalarımı..Kuraldan başka her şey var yani...

faithless1905' Alıntı:
bende bir gün bankanın jetta ile antepden geliyordum kapatmışım gecenin bir saati 180 - 190 sonra derken ilerde 4 lülerini yakmış arabalar var alla alla dedim kaza mı var acaba yavaşlamaya başladım derken dan dun forşşşşşş falan lan bune demeye kalmadı bende 4 lüleri yakıp o kervana katıldım...Meğersem kamyon lastik kaplamasının üzerinden geçmişim(ler)...tabi tampon falan kalmadı sonuçta...
sanada geçmiş olsun abi. oluyo böyle vakalar.

arifba' Alıntı:
ya bunlar yine iyi geçen ay istanbul e5 da bakırköye gelmeden önümdeki araba fren yapıp sol şeride atladı ters birşey olduğunu fark edip frene asıldım(allahtan arkamdan araba gelmiyordu) bir de ne görim tek kişilik yatak.. e5 in üzerinde ne arıyrsa artık..

abi o ne yaw valla billa gulelımmı aglayalımmı ..

Geri