Allaha emanet gidiyoruz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pexmanq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pexmanq

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugun evden okula dogru giderken iste mecidiyekoy e5 kısmında orta seritte ilerlıyorum..bi ara sağ şeride gözüm bi kaydı baktım yol ortasında en azından 2 m boyunde bole bi 15 cm buyuklugunde bi demir yol ortasında duruyor..bi kalos geldi bunun ustunden bi gecti adam nerdeyse toparlayamıyodu arabayi ve yaptıgı frenlede arkadakı arbaa gumletıyodu..ya canımız resmen alalha emanet nasıl bi ulkedeyız ...bi keresındede tem otoyolunda bi kamyon brandaları vardır bılirsiniz ustunden gecmıstım 1 ay once dusunun 120-130 km hızla..nasıl bı ulkdeyız ya

Kesinlikle katılıyorum

kardeş geçmiş olsun. Bi örnekde ben vereyim: Ben de toros arabamla, küçük piknik tüpleri var ya, işte onun üstünden geçtim. Akşam karanlığı uzaktan sanki poşet gibi gözüktü, mavi bişeyde zaten yaklaştıkça tüp olduğunu anladım, hiç frene falan basmadan, basamadım da zaten arkada arabalarda vardı (ana yoldu da), tüpü altıma aldım (neyseki arabanın ön tarafı yüksekti) arka akslara takıldı yuvarlınıyor altımda takır tukur. Kenara çektim de çıkardım walla.

Düşün eğer o tüpün üstünden Vectrayla geçseydim........

dejaay' Alıntı:
kardeş geçmiş olsun. Bi örnekde ben vereyim: Ben de toros arabamla, küçük piknik tüpleri var ya, işte onun üstünden geçtim. Akşam karanlığı uzaktan sanki poşet gibi gözüktü, mavi bişeyde zaten yaklaştıkça tüp olduğunu anladım, hiç frene falan basmadan, basamadım da zaten arkada arabalarda vardı (ana yoldu da), tüpü altıma aldım (neyseki arabanın ön tarafı yüksekti) arka akslara takıldı yuvarlınıyor altımda takır tukur. Kenara çektim de çıkardım walla.

Düşün eğer o tüpün üstünden Vectrayla geçseydim........
tüp boşsa pastırma olurdu doluysa sen düşün :(

bende bu akşam Çubuktan Ankara ya iniyordum pursakları geçtikten sonra önümdeki arabayı takip ediyorum önümdeki araba sağ şeride bi kaydı meğerse sol seritte poşet filan toplayan elemanların 4 tekerlekli arabası yatıyormuş devrilmiş bir şekilde az kandı mantarlıyordum yanii bunun dışında sitelerden Kayaş a doğru gidiyorum mamak ayrımına doğru yol aşağıya iniyor 2. şeritte gidiyorum gözüm bi ara sol şeride takıldı bide ne göreyim kapağı olmayan kanalizazyon çukuru herhangi bir aracın lastiği içine girse hiç şakası yok takla atar yani bide yokuş aşşağı ki siz düşünün o yüzden gerçekten Allah emanet yaşıyoruz akşam iş dönüşü belediye çalışma yapar İstanbul yolunda 2 şeridi birden kapatır burası Türkiye demeden edemiyorum yanii

Yazık valla insan hayatı bu kadar ucuz yurdumuzda ...

gitsinler anca bağdat caddesinde filimli arabaları çevirsinler !! işte abi bu olaylara bence engel olucak kişiler biziz.İlerde hepimiz belli mesleklere atılıcaz ülke yararına eğer bişeyler yapıcaksak nolur bu kervana biz katılmayalım bari biz yararlı 3 -5 bişey yapalım

Allah hepimizi bu tür musibetlerden esirgesin arkadaşlar

ben yeni yapılmış otobanda bi çukura girdim ön jant lastik gitti arka jant egildi durdum bi baktım millet sıralanmış gel dediler sende gir kervana bi baktım iki araç benden yani birinin teker kopmuş yaw düşünün artık ülke veya devlet degil çözüm çözüm vijdan ve takip edilmeyen işler gecen gün iski kanalına düşüp annesinin yanında vefat eden küçük kız mesela buyrun nerden başlarsanız ordan başlayın ama ülkeye degil kişilere

ya bunlar yine iyi geçen ay istanbul e5 da bakırköye gelmeden önümdeki araba fren yapıp sol şeride atladı ters birşey olduğunu fark edip frene asıldım(allahtan arkamdan araba gelmiyordu) bir de ne görim tek kişilik yatak.. e5 in üzerinde ne arıyorsa artık..

Geri