Bu konu bence çok uzamış durumda. Şöyleki; beğenmediniz sattınız sizin tabirinizle Allah kurtardı. Bırakın artık kurtuldunuz nasıl olsa, siz alacağınız aracı seçin. Memnun olanda var olmayanda, memnun olanların kafası neden karışsınki.
Bu araçların yaşları bir hayli ilerlemiş durumda. Ömürleri boyunca bakım görmemiş aracı toparlamak çok güç bir iş. Bir yerini yaptırırsınız diğer bir yerden patlak verir. Aynı model aracı 11.000 tl ye de alırsınız 15.000 tl yede. Şimdi 11.000 tl ye alan bir kişi uyanıkmı oluyor yoksa ucuzamı almış oluyor.
Örnek vereyim; arkadaşım aracı ben 14.000 tl ye aldığımda kendisi 12.000 tl ye almıştı. Aynı model aynı seri rengine kadar aynı olan araçlar. İster inanın ister inanmayın arkadaşa maliyeti 17.500 tl oldu ve dahada masraf çıkartıyordu 13.500 tl ye sattı. İşte onu Allah kurtarmış olacakki sattığı kişide motor kitledi. Bende bu 3 sene içerisinde normal bakımını yaptırıp biniyorum ve Allah kurtarsın demiyorum, Allah kaza bela vermesin diyor severek biniyorum.
Saygılarımla...
son nokta budur.helal valla...