ALLAH bu tek idaresini bildigi gibi yapsın

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
her an 80 - 50 - 100 tl civarı elektirik faturası gelen evime bu ay 1280tl fatura geldi gitti itaraz ettim bir hafta sonra arayın dediler gelip kontrol edecegim bugun gittim dedim ne oldu geldik baktım ama saatte bir sorun yok normal calısıyor dediler dedim bende burası konfeksiyon ütü atölyesi degil ev dedim 4 senede 50bin kw kullanmısım 1 aydada 4 senede kullandıgım elektirigi kullanmısım dedim nasıl olacak bu iş saati git bi elektirikci bu degiştir eski saatti bize getir dediler neyse gittim birde durup dururken birde saat elektirikci parası cıktı eski saati idareye göturdum dediler simdide ödemeni taksit yaptır öde eger saat laboratuvarda hata oldugu anlasılırsa paranı iade edecegiz bu nasıl kanun adalet 2 ay sonra gel sonucu oğren bu arada taksitleri öde dediler bende lanet olsun dedim insallah saatin bozuk oldugu belliş olur az para degil bu zamanda hepsi bir yana kullanmadıgım haksız elimden alınan para o yuzden bugun canım sıkkın biraz

Son düzenleme:
herkese merhaba
her ay 80 - 50 - 100 tl civarı elektirik faturası gelen evime bu ay 1280tl fatura geldi gitti itaraz ettim bir hafta sonra arayın dediler gelip kontrol edecegim bugun gittim dedim ne oldu geldik baktım ama saatte bir sorun yok normal calısıyor dediler dedim bende burası konfeksiyon ütü atölyesi degil ev dedim 4 senede 50bin kw kullanmısım 1 aydada 4 senede kullandıgım elektirigi kullanmısım dedim nasıl olacak bu iş saati git bi elektirikci bu degiştir eski saatti bize getir dediler neyse gittim birde durup dururken birde saat elektirikci parası cıktı eski saati idareye göturdum dediler simdide ödemeni taksit yaptır öde eger saat laboratuvarda hata oldugu anlasılırsa paranı iade edecegiz bu nasıl kanun adalet 2 ay sonra gel sonucu oğren bu arada taksitleri öde dediler bende lanet olsun dedim insallah saatin bozuk oldugu belliş olur az para degil bu zamanda hepsi bir yana kullanmadıgım haksız elimden alınan para o yuzden bugun canım sıkkın biraz nerden cıkardılar bu dijital elektirik saatlerini ALLAH o saatleri cıkaranı nasıl biliyorsa öyle yapsın eski saatler ne guzeldi

Son düzenleme:
hay ben böyle işin şerefsiz bu adamlar ya hepsi şerefsiz bunların ya yazıktır günahtır ayıptır ya :( :(
oğuz kardeş ben senin yerinde olsam dava bile açarım susmamak lazım bu şerefsizlere !!!

hay ben böyle işin şerefsiz bu adamlar ya hepsi şerefsiz bunların ya yazıktır günahtır ayıptır ya :( :(
oğuz kardeş ben senin yerinde olsam dava bile açarım susmamak lazım bu şerefsizlere !!!

bizde bekliyoruz kardes eger 2 ay sonra derlerse saatte birsey yok dava acmayı dusunuyorum mantık var 4 sene yapılan kw belli ben nasıl okadar cok kw yapacagım bir ayda anlamadım

''şerefsiz bu adamlar ya hepsi şerefsiz'' diyerek çalışanları kastediyorsanız çok ayıp ediyorsun. bende bir tedaş çalışanıyım. herkesi bir tutmamak gerek sonuçda bizde yönetmeliklerimiz doğrultusunda çalışmak durumundayız. sonuçda arıza varsa sorun çözülür muhtemelen saat arızalıdır.

bizede kaçak elektrık kullanıyorsunuz dedıler:D itiraz ettık gorevlının kaçak dedıgı kablo dırek eve sebekeden gelen kablo:)

Avukata da bir sormak lazım, neler yapılabilirmiş bu duruma

adamlar kaçak elektriği kullananların faturasını ödetiyolar işte buna benzer bir olay geldi dayımın başına şefin dediği aynen yenibosnaya gelen kwh belli çıkan kwh belli eğer arada çok fark varsa senin benim gibi vatandaşlara bir türlü iteleyi veriyolar acı ama gerçek

maalesef önce ödemeniz gerekiyor, daha sonra hakkınızı arayabilirsiniz

bu haksızlıgı kım yapıyorsa bunlar ondan acı ve göz yaşı olarak cıkacaktır bu dunyada yada ahirette hesabı sorulacaktır ordada yuklesin bakalım kendi yaptıklarını baskasına

Geri