herkese merhaba
her ay 80 - 50 - 100 tl civarı elektirik faturası gelen evime bu ay 1280tl fatura geldi gitti itaraz ettim bir hafta sonra arayın dediler gelip kontrol edecegim bugun gittim dedim ne oldu geldik baktım ama saatte bir sorun yok normal calısıyor dediler dedim bende burası konfeksiyon ütü atölyesi degil ev dedim 4 senede 50bin kw kullanmısım 1 aydada 4 senede kullandıgım elektirigi kullanmısım dedim nasıl olacak bu iş saati git bi elektirikci bu degiştir eski saatti bize getir dediler neyse gittim birde durup dururken birde saat elektirikci parası cıktı eski saati idareye göturdum dediler simdide ödemeni taksit yaptır öde eger saat laboratuvarda hata oldugu anlasılırsa paranı iade edecegiz bu nasıl kanun adalet 2 ay sonra gel sonucu oğren bu arada taksitleri öde dediler bende lanet olsun dedim insallah saatin bozuk oldugu belliş olur az para degil bu zamanda hepsi bir yana kullanmadıgım haksız elimden alınan para o yuzden bugun canım sıkkın biraz nerden cıkardılar bu dijital elektirik saatlerini ALLAH o saatleri cıkaranı nasıl biliyorsa öyle yapsın eski saatler ne guzeldi
sevgili kardeşim,
bulunduğum yerde bende bu işin sorumlusuyum. senin gibi binlerce abone var, ve inan senden çok daha zor durumda. çünkü bizde raporlar genelde daha uzun sürede geliyor. ancak büyük şehirler bu konuda daha avantajlı.
1- siz son derece haklısınız ancak; sayaç kendinden kaynaklı bir arızadan ya da sizin elektrik tesisatındaki bir arıza nedeni ile fazla tüketim kaydettiği zaman görevli memurun bu faturayı iptal edebilmesi için elinde bir belge olması gerekiyor ve o belgeyi de sadece sayaç ayar labaratuvarı dediğimiz sanayi ve teknoloji bakanlığı yetkilileri verebilir. Türkiyede ölçü ve tartı aletleri, elektrik ve su sayaçlarını kontrol etme yatkisi sadece sanayi ve teknoloji bakanlığı ve onların yetkili kıldığı kişilerdedir. tedaşın hiç bir yetkisi yoktur.
sayacınız sayaç ayar labaratuvarına gider sanayi bakanlılğı yetkilileri sayacı inceler ve rapor tanzim eder, bu rapor sonucuna göre tedaş görevlisi gerekli işlemleri yapar.
bu süre zarfında tedaşın yönetmelik olarak oluşan borcu dondurma, iptal etme gibi bir yetkisi olmadığı için bu süreç işlemeye devam eder. son ödeme gününe kadar borç ödenmez ya da taksitlendirilmezse sonra borçtan dolayı elektrik kesilir yine ödenmezse icraya aktarılır. çok büyük bir yanlışlıktır ama maalesef böyledir.
olay bununla da bitmez eğer haklı bile olsanız lehinize bir sonuç gelmez (sayaçta bir arıza tespit edilemez ise) bu borcu kapatmak zorunda kalırsınız.
senin önünde bekleyen süreci özetlersek;
öncelikle sayaç ayar raporunu bekleyeceksin, lehine bir sonuç gelirse problem yok o zaman yüksek meblağlı fatura iptal olur ve senin aylık ortalama tüketimin kadar fatura tanzim edilir.
eğer aleyhine bir sonuç gelirse ve sayacın imal den firmaca şikayetli muayene kapsamında incelenmemiş ise tekrar bir dilekçe vererek SAYACIMIN TEKRAR İMAL EDEN FİRMACA ŞİKAYETLİ MUAYENE KAPSAMINDA MUAYENE EDİLMESİNİ İSTİYORUM DİYE sayacı imal eden firmaca daha kapsamlı olarak muayene edilmesi talebinde bulun.
tedaş kurumu içerisindeki hak arama sürecin bundan ibaret, BUNLARDAN SONUÇ ALAMAZSAN BİR DE TEDAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE YAZILI MÜRACATTA BULUNURSUN buradan ne çıkar bilemem ama ondan sonraki süreç hukuk. belgeler aleyhine olduğu müddetçe hukuk ne yapar o da şansa kalmış.
bunları senin moralini bozmak için değil herkesin bu işin aslını bilmesi ve ona göre yorum yapması ve de ileride birilerin başına gelirse bilgi sahibi olsun diye yazıyorum.
sana ve tüm arkadaşlara bu süreçle ve benzer konularla ilgili her türlü yardımı yapmaya hazırım.
dijital sayaçlarla ilgili bu şikayetler türkiyenin her yerinde vardır ve maalesef üretici firmalar başta olmak üzere bu işe kesin çözüm bulunamamıştır.
bunun iki sebebi vardır. birincisi imalat ve denetim aşaması ; üretici firma şartnamelere uygun olarak önce prototip sayaçları hazırlar ve bu sayaçları hazırlarken daha kaliteli, dayanıklı ve hassas olan elektronik malzeme kullanır ve üretim onayı alır ve seri üretime geçer. kullanılırken proje ve imalat aşamasında öngörüleyen birtakım olumsuzluklardan kaynaklı yaşanan aksiliklerin dışında piyasadaki rekabet şartları ve denetimsizlik neticesinde kullanılan malzemelerin ucuzuna yönelme başlar. ayrıca bu sayaçlar ülkemizdeki iklim şartları ve altyapıya ne yazık ki tam uymamaktadır. yıldırım düşmesi, yetersiz ve bakımsız tesisat ve topraklama, nem, hatlardaki arıza sonucu aşırı akım ve gerilim sonucu bu sayaçlar zarar görmektedir.
ikincisi ise kullanıcı kaynaklıdır, arabaların belirli periyotlar ve km.ler de bakımları nasıl yapılıyorsa elektrik tesisatlarının da bakımları yapılmalıdır ama yaptıran varmıdır derseniz milyonda bir.
bundan 20-30 sene önce o günün imkan ve ihtiyaçlarına evlerde 5-6 lamba,1 buzdalabı, bir fırına göre yapılmış elektrik tesisatlarında şimdi herkes çamaşır makinası, bulaşık makinası, klima vs. da dahil edildiği halde kaç kişi tesisatını yenilemiştir. bu ülkede herkes önce kendi sorumluluklarını yerine getirse sorunların çoğu kendiliğinden çözülecektir. yönetmeliklerde bundan çok daha vahim ve sonucu çok daha kötü başka uygulamalar da vardır ve maalesef bunlar düzeltilmemektedir. bunları da yine tartışırız.
rapor sonucunu bekleyelim görelim, gelişmeler göre hareket ederiz. yardıma ihtiyacın olursa bana mesaj at telefonumu da veririm. elimizden geleni sonuna kadar yaparız. seni çok iyi anlıyorum ve aynı şeyleri ben hergün yaşıyorum ve üzülüyorum. bu konularda bizim yapabileceğimiz aksaklıkları yukarıya bildirmekten ibaret bunu da yüzlerce kez yaptığımız halde maalesef çözümü yok. şimdilik hoşçakal.