Alkolmetre ve hediyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benıde aksam 4.30 sularında aydın sehir içinde çevırdıler..alkolmetreye üflermısın dedı tmam dedım ama bı sartla kendı borumla :D :D baya bı gülüştuk saolsun polis abilerle =)

süpermiş :D güzel paket yapsaydınız bari deseydin böyle hediyemi olur :D

benıde aksam 4.30 sularında aydın sehir içinde çevırdıler..alkolmetreye üflermısın dedı tmam dedım ama bı sartla kendı borumla :D :D baya bı gülüştuk saolsun polis abilerle =)
Yerli malı yurdun malı misali :).

yakında arabada alkolmetre için boru bulundurma zorunluluu çıkarırlar. olmayana ceza yazarlar :kop:

" Sordum soruyu, aldim boruyu " lafinin nereden geldiginide boylece ogrenmis olduk ! )))) Bol borulu, az alkollu gunler dilegimle ))))

hayırlı ugurlu olsun hediyen.. hepimize nasip olur belki boyle hediyeler.:)

bende kartal sahil yolunda o espriyle karşılaştım..camı indirdim alkol var mı yok..üfledik verdi o boruyu bende camı açtım attım aşagıya yoluma devam ettim

yakında arabada alkolmetre için boru bulundurma zorunluluu çıkarırlar. olmayana ceza yazarlar :kop:

hiç şaşırmam... Bi cam filmlerini temizlesinler sıra ona da gelir elbet bir gün...

O boruyu alaylı bir yaklaşımla bana versinler, ben de bir güzel paket yapar ilgili memurun yaka numarası eşliğinde hediye olarak o polisin amirine gönderirim. Her memur görevi sırasında kullandığı atık nesneleri vatandaş verirse vay halimize vay. O zaman hemşirelerde kanımızı aldıktan sonra enjektörleri elimize tutuştursunlar. Peki aynı memurlar o boruları alkol kontrolü yaptıkları hakimlere, savcılara, avukatlara, subaylara, meslektaşlarına da veriyorlar mı? Sıkar dediğinizi duyar gibi oldum :).

ben özellikle istiorm boruyu saklıorm torpido boru dolu:D:D

Geri