Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devletteki ciddiyete bakın. Ne hallere düştük. Siz o borulardan bazılarını uygulama yapan görevlilere verseniz ve bunlarda benim size hediyem deseniz acaba ne yaparlardı? Ne olacak böyle başa böyle tarak. 21. yüzyılda memleket manzaraları.
Ben bu tür bir yaklaşımı devlet katında saygın bulmuyorum, bu hareket devleti temsil eden kurumların düpedüz laçkalığını belirler. Bu tür hareketler ülke argosunda al bu boruyu nerene .......... gibi anlaşılmaz mı? Cevap hayır ise o zaman; mesela ben görevli olarak onun direksiyondaki eşine o boruyu hediye olarak versem o zat ne yapar acaba? Dediğin gibi, iyi niyetli düşünebilmemiz için boruyu veren görevlinin iyi niyetini ortaya koyup bunu daha nazik ve anlaşılır bir şekilde ifade etmesi gerekir. Yani ben bu olayda espri göremedimsavaş abi bence güzel bi uygulama, her üfleten polis boruyu hediye olarak verse aynı boruyla ikinci bi kişinin üfleme olasılığı sıfıra iner..
hem keşke karşılaştığımız her polis böyle esprili olsa...
bende 1 poşet boru aldım polisten 548 tl karşılığında. 180 gun ıdare eder seni dedi. geriye kaldı 164