Alkolmetre ve hediyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cedoo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
istanbulda taksimden beşiktaşa indim dolmabahçenin ilerisinde çevirdiler gece saat 01:30 falan. arabada zenon var film var var oğlu var işte:D ama sadece alkol varmı dedi memur bey. bende hayır yok dedim ve alkolmetreye üflememi istedi ,alkol çıkmassa hediye vereceğini söledi. alkol çıkmadı heyecanla bekliyorum hediyeyi oda ne; alkolmetre nin üfleme borusuymuş hediye:D söylene söylene köprüyü geçtim altunizade kavşağındayım giriş yaptım oda ne gene çevirme. durdurdular ve hemen boruyu gösterdim az önce üfledim işte buda hediyemdi dedim. memur bey o zaman bi hediyede biz verelim dedi ve alkolmetreye gene üflüyorum...sonuç alkol yok ve hediyem 1 adet daha üfleme borusu:D eve zor atım kendimi abi heryerde hediye veriyolar araba boru doldu:kop:.......ama genede alkollü araç kullanmayalım lütfen arabalarınız böyle hediye borularla dolsun olsun varsın:D ama kendi canımız yanı sıra başkasının canına kast etmeyelim.

O borularla evinizin su tesisatını yenileyin. :D :kop:

Geçmiş olsun. :D

kanalizasyon bile çekilir bütün gece çevirmeye girsen sabaha kadar:D

ahahahaha öldüm gülmekten :)
Hayırlı uğurlu olsun hediyen nice güzel günlerde kullanman dileği ile :)

Çok iyiya :D O kadar çevirmeye giriyoruz hala hediye veren çıkmadı :D

hadı ya super ıyıymış ya borular sakla hatıra kalmış geceden haha :D

:D al o boruyu diyceksin :D :D :D ne üflettinlan boşuna :D :D :D

ama içime doğmuş baksana şansıma 2 çevirme yol güzergahımda. 1 bira içmiştim bişi çıkmadı . gaza gelip 2 bira yada az daha içseydim demek alkolmetre borusunu harbiden görecektim o akşam:D

aynı şeyi banada yaptılar kaç defa sahil yolunda,artık çevirmeye girince benim borum var abi diyip kendimkini çıkarıyorum:)

:Dha ha ha koptum yaaaa :D

Geri