Alkollü magandalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan start19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok geçmiş olsun kardeşim bunlar içkiyi ağızlarıyla değil başka taraflarıyla içmiş demekki kapıları kapatmakla çok iyi etmişsin aslına bakarsan kapıları arabaya biner binmez kapayıp arabayı parkettiğinde etrafın güvenli olduğundan emin olana kadar açmamak lazım her cins insan var maalesef sokaklarda
Aynen Katılıyorum

Bu tip olaylar ne yazık ki artık her yerde var. Bunun önüne geçmenin tek yolu eğitim ve ekonomik olarak iyileşme. Bu insanların zaten doğru düzgün bir eğitimi yok. Ne doğru,ne yanlış, çoğundan habersizler. Bu cehaletin üstüne bir de yoksulluk, işsizlik eklenince, Adamlar çalışıp para kazanarak harcayacakları zamanı, sokakta milleti döverek, laf atarak, gasp ederek harcıyorlar. Böyle amaçsız, boş yaşayan insanları gördükçe bu ülkenin geleceğinden daha da ürküyorum

bu tip olaylar oldkça yaşadığım ülkeden utanıyorum utanıyorum ya şeytan diyo sür üstüne ez .....yi kırılsın kolu bacağı ama sonra yine senin başına bela oof of ALLAH böylelerini hepimizden uzak etsin arkadaşlar :/ benim geçen sene başıma gelmişti böyle bi olay nerdeyse öldürüceklerdi arabayla üstüme kırıp ama ilerdeki polis çevirmesini akıl edemediler polisler tanıdıktı hem bunları içeri aldılar hemde bi güzel dayak attılar tabii bende ;) ama polisler olmasaydı nolurdu düşünmek bile istemiyorum :( lanet olsun böyle adamlara ALLAH bin türlü belalarını versin şerefsiz halsiyetsiz herifler ....

Abi vallaha sana şöyle diyim keçiörende kız arkadaşının elini tutamazsın.Uyarırlar karşı çıkarsan seni kızın yanında güzel bir benzetirler.Bilmiyorumda ben ben bahçeliye çok gitmişliğim var.Gce 3 4 de çok kez yürümüşümdür.Başımada hiç öyle bişey gelmedi gelenide duymadım.Ama orda A takımıda yok bu neden kaynaklanıyor o zaman merak ettim abi.Demek ki A takımının bulunduğu yerde insanlar insan olmuyor mu?Belediye başkanının halkına verdiği mükafat mı?Hakaret mi?

Ankara'daki evim Keçiören Belediyesi sınırları içerisinde, İncirli'nin girişinde, cadde üzerinde. 35-36 senem bu civarda geçti. Yıllardır eşimle elele yürüdüm kimse bir şey demedi, bu caddede içki sınırlı yerlerde satılır, içki alırım kimse bir şey demez. Abartılan haberlere inanmayın. Kişiler adam gibi adam olurlarsa kimse bir şey demez. Benim subay olan bir arkadaşım da parkta elele oturuyorlar diye uyarıldı. Aynı konuyu onunla da konuştuk, tartıştık, arada bir fark olduğunu sonunda o da kabul etti. Bazı yerlerde, özellikle çocuk parklarında hazınsız kişiler fazla samimiyetten pek hoşlanmıyorlar. Tedbiren, böyle yerlerde biraz ölçülü olmak lazım yani. Buralarda ve benzeri yerlerde anadolu kültürü hakimdir. Tepene balkonlardan halı silkelenir, bina önlerinde halı, kilim, yün yıkanır, apartman bahçelerinde tavuk besleyenlere bile rastlarsın. Başkalarının karısına kızına bakmak, laf atmak serbest, kendi karısına kızına bakmak, laf atmak yasak olayı durumu. Yani bir nevi megaköy dedikleri olay. Bahçelievler ve benzeri durumda olan yerleşim yerleri megaköy yapısına uymazlar, onların şehir kültürleri daha farklıdır. Aslında bu hazımsız kişilerin özendikleri, özledikleri yaşam tarzıda buralarda vardır. Onun içindir ki gençler piyasa yapmaya çıktıklarında ilk önce bu gibi semtlere uğrarlar, onun içindir ki canları içki istedikleri zaman buralarda soluğu alırlar, onun içindir ki biraz maddi durumunu düzeltenler buralara taşınmayı amaç edinirler. Bu içlerinde kalan bir uktedir. Ama kısmen kapalı olan kendi semtlerinde bunları yapmak ayıptır, racona terstir. Onun için kendi yapamadıklarını bir yabancı kendi semtlerinde yapmaya kalkarsa racon kesmeye kalkarlar. (Ama bu tür gençler A takımına ait değildir, kendilerini öyle lanse edip kimlik gizleyecek kadar basit, bazılarının arkasına saklanacak kadar aciz, kişisel kimliği olmayan gençlerdir )

Geçmiş olsun arkadaşim bu gibi mahlukatlar her yerde var ve insanin karşisina ne zaman cikacaklari hiç belli olmuyor...

Tabi şu da bi gerçek bu işin içkiyle veya başka bi şeyle alakasi yok o sadece bahanesi oluyor işin, gerçek olan "eşşeğe altin semer de vursan gene eşşek" bu mahlukatlar en iyi eğitimi de alsa,en varlikli ailelerden de gelse,en kötü veya en mutlu günündede olsa,ayikda olsa bayikda olsa böyleler malesef ve can çikar huy çikmaz bunlarda...:mad::mad::mad:

başına gelen talihsiz olay için çok üzüldüm, bende samsunda yaşıyorum hatta doğma büyüme samsunluyum, 6 sene üniyi eskişehirde okudum, bence seninde biraz hatan var bu olayda, başına böyle bir olay geldikten hemen sonra bence derhal karakola gidip olanları anlatıp, aracın plakasını verip şikayetci olman gerekirdi, eşinin ve senin piskolojik olarak etkilendiğini ve aracına yumruk atıldığını anlatmalıydın ama sen sadece telefonla ihbar yaptın sanırım,

gece gece uğraşmak istemedin, mahkemeye çıkarız diye düşünüp vazgeçtin sanırım ve o serserilerin yaptığıda yanlarına kar kaldı cezalarını alamadılar ve bu tipler güngeçtikçe çoğalacaktır

samsunda cocuklugumdan beri yasamıs biri olarak söyleyimki samsun eskisi gibi değil...
bundan 3 sene öncesi yada 4 izmir örmegnindeki gibi geceleri gündüzleri farketmez herkes istedigi gibi dolasırdı.ama her ne olduysa simdi ortalık ser seri kaynıyo.böyle adamları görünce arabayla üstlerinden gecesim.geömiş olsun diyorum ve her ne olursa olsun samsunu seviyorum...

Ankara'daki evim Keçiören Belediyesi sınırları içerisinde, İncirli'nin girişinde, cadde üzerinde. 35-36 senem bu civarda geçti. Yıllardır eşimle elele yürüdüm kimse bir şey demedi, bu caddede içki sınırlı yerlerde satılır, içki alırım kimse bir şey demez. Abartılan haberlere inanmayın. Kişiler adam gibi adam olurlarsa kimse bir şey demez. Benim subay olan bir arkadaşım da parkta elele oturuyorlar diye uyarıldı. Aynı konuyu onunla da konuştuk, tartıştık, arada bir fark olduğunu sonunda o da kabul etti. Bazı yerlerde, özellikle çocuk parklarında hazınsız kişiler fazla samimiyetten pek hoşlanmıyorlar. Tedbiren, böyle yerlerde biraz ölçülü olmak lazım yani. Buralarda ve benzeri yerlerde anadolu kültürü hakimdir. Tepene balkonlardan halı silkelenir, bina önlerinde halı, kilim, yün yıkanır, apartman bahçelerinde tavuk besleyenlere bile rastlarsın. Başkalarının karısına kızına bakmak, laf atmak serbest, kendi karısına kızına bakmak, laf atmak yasak olayı durumu. Yani bir nevi megaköy dedikleri olay. Bahçelievler ve benzeri durumda olan yerleşim yerleri megaköy yapısına uymazlar, onların şehir kültürleri daha farklıdır. Aslında bu hazımsız kişilerin özendikleri, özledikleri yaşam tarzıda buralarda vardır. Onun içindir ki gençler piyasa yapmaya çıktıklarında ilk önce bu gibi semtlere uğrarlar, onun içindir ki canları içki istedikleri zaman buralarda soluğu alırlar, onun içindir ki biraz maddi durumunu düzeltenler buralara taşınmayı amaç edinirler. Bu içlerinde kalan bir uktedir. Ama kısmen kapalı olan kendi semtlerinde bunları yapmak ayıptır, racona terstir. Onun için kendi yapamadıklarını bir yabancı kendi semtlerinde yapmaya kalkarsa racon kesmeye kalkarlar. (Ama bu tür gençler A takımına ait değildir, kendilerini öyle lanse edip kimlik gizleyecek kadar basit, bazılarının arkasına saklanacak kadar aciz, kişisel kimliği olmayan gençlerdir )

Evet abicim ordakiler aynen böyle düşünürler kendi kardeşi,anası namuslu ama başkalarının ki ........ gözüyle bakan adam çok demek ki aynı yerde yaşayan insanlar birbirlerine zararlı olduğunu düşünüldüğü için bu A takımı denen olayı çıkartmışlar.Ama bende diyorum ki polsi varken ne diye polisin yetkisi yok mu?Parkta alkol alımını taşkınlık çıkartanı alıp karakola götürüp ifadesini almaya madem böyle bişey var polisin yetkisini ver eline.Nerden biliyolar A takımının olayı abartmadığını belki başka nedenden sırf tipini beğenmedikleri için kaç adam dövdüklerini...

Ha bunları yapan Turgut Altınok'un da kasetinin çıktığını bilirsiniz.Ayrıyeten bişey daha adamın 2 karısı var.Ve bu adam başkentte belediye başkanı.UTANIYORUM...

Evet abicim ordakiler aynen böyle düşünürler kendi kardeşi,anası namuslu ama başkalarının ki ........ gözüyle bakan adam çok demek ki aynı yerde yaşayan insanlar birbirlerine zararlı olduğunu düşünüldüğü için bu A takımı denen olayı çıkartmışlar.Ama bende diyorum ki polsi varken ne diye polisin yetkisi yok mu?Parkta alkol alımını taşkınlık çıkartanı alıp karakola götürüp ifadesini almaya madem böyle bişey var polisin yetkisini ver eline.Nerden biliyolar A takımının olayı abartmadığını belki başka nedenden sırf tipini beğenmedikleri için kaç adam dövdüklerini...

Ha bunları yapan Turgut Altınok'un da kasetinin çıktığını bilirsiniz.Ayrıyeten bişey daha adamın 2 karısı var.Ve bu adam başkentte belediye başkanı.UTANIYORUM...
Türkçemizde "Terzi kendi söküğünü dikemezmiş" diye güzel bir deyim vardır, Turgut Altınok'un ve yandaşlarının durumu da bu söze çuk diye oturuyor.

Son AB uyum yasalarından sonra polisin durumuna gerçekten üzülmemek elde değil. Adamlar canını ortaya koyup, binbir türlü suça karışmış insan bile denemeyecek durumdaki mahluklarla uğraşıyorlar. Yapılan işlem; Yakalıyor, ifadesini alıyor, savcının karşısına çıkmasını sağlıyor o kadar. Mahkemeler CMUK sayesinde yol geçen hanı gibi, suçlular ön kapıdan girip arka kapıdan çıkıyorlar (katiller ve ergenekoncu diye içeri tıkılanlar hariç). Bu tip uygulamalar polislerin performansını düşürüyor, görevden soğutuyor.

Uzun yıllar bu semtte oturmuş biri olarak, adam gibi adam olanların A takımı ile takıştıklarını ne ben duydum ne de çevremdekiler böyle bir şey duymuşlar. ( Belki olmuştur ama ben duymadım) İzleyebildiğim kadarıyla bu semtte oturan halkın büyük bir kesimi A takımından memnun.

yol boş diye yanlıya yanlıya gidiyorsun !! ama aslında boş olmayan o yolda, hızla birilerini "yanlıya yanlıya" geçiyorsun.. sonra bulundurma ruhsatlı olan ama taşıdığın silahını çekip rastgele ateş ediyorsun.. yetmiyor tehdit ediyorsun.. Ha bir de sen haklısın, öylemi???

Senin burada söylediklerinin hepsi suç.. Birisi çıksa senin bu mesajını emniyete müdürlüğünün "suç ihbarı" kısmına bildirse; "suçunu alenen ikrar ettiğin ve övdüğün için" emniyet müdürlüğü bu yazını istanbul basın savcısına arzeder ve (işin içinde olan birisi olarak söyleyim) ilgili basın savcısı senin bu ikrarına istinaden ruhsatını iptal eder, silahına zor alım kararı çıkar, meskun mahalde ateş etmekten hakkında adli yargı davası açar, silah rolüyle tehdittende ayrıca süreç başlatır.. İşin trafikle ilgili boyutundan ise hiç bahsetmiyorum..

Ben 4 senedir taşıma ruhsatlı silah taşırım, hanımda da görevi gereği var ama arabama bindimmi ya kapı cebine, ya koltuk altına yada hanıma veririm.. trafikde çok defa kızmışımdır, sinirlenmişimdir ve hatta atışmışımdır ama asla silahıma elimi atmam.. Bak bu iş şakaya gelmez. Canıma kastettiler bir defa ama onda bile silahı elime almadım. Tetik düştümü dönüşü olmaz bunun..

Ne işle uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama ben hukuk okuyorum. Babam ceza avukatı. Yani bu tür işlerle hemen hemen hergün karşılaşıyoruz. Melih abi burda ne yaparsa yapsın onlara karşı herhangi bir saldırması olmadan kendisine küfür edilmiş. Bende şimdi trafiğe çıkayım kim hata yaptıysa gidip üstüne kıvırıp küfür edeyim. Olur mu? Karşı tarafın tek yapacağı Melih abinin plakayı trafiğe şikayet etmektir.
Küfür de bir saldırıdır (TCK 125- Hakaret), Haksız tahriktir (TCK 29) Bunun karşılığında taşıma ruhsatına sahip olan kişinin havaya bir el ateş açması korkutma maksatlıdır.Taşıma ruhsatı meslek icabı değilse tehdit ediliyor veya edilebilir, can güvenliği diğer insanlara göre daha da tehlikededir diye veriliyor. Kim nerden bilecek o insanların Melih abiyi suça teşvik etmek için veya pusu kurmak için bunu yapmadıklarını? Bence bundan dolayı ceza almaz. Sadece ifade vermek zorunda kalır. Tabi ki silah çekilmesini savunmuyorum ama birazcık empati kurmak lazım.

Not: Bunları bu kadar ayrıntılı yazmam ukalalıktan, bilmişlikten değil aynı olayın benzerinin benim başıma gelmesindendir.

Son düzenleme:
Geri