Alkollü magandalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan start19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gecmis olsun her türde insan her yerde vardır içmesini bilmeyen adamlar içince dengesizleşip bu tür olaylara karısıyorlar orda 10 araba varmıs her arabadan 1 kişi inse ne olurdu o zaman onunla gecmis olsun bir daha böyle tatsız olaylar yasamamızın dileğiyle.

Geçmiş Olsun.Ben Sizin Yerinizde Olsam Alırım Bir KAç Arkadaşımı sopa levye vs Öyle Olmaz Böyle Olur Diye Veririm Odunu...

Çok gecmiş olsun tatsız olaylar üzücü bir olay olmuş bu tip ayılar her yerde iyi başınıza bela almamışınız.

Yaklaşık bir sene önce annemle babam giderken bu magandaların alkölsüz hali ile annemin arabasına vuruyor çok bir şey yok. kusurabakma yenge demek yerine dengesizlik yapıyor duruma babam müdahale edince babamla kavga ediyor. 0.25 gıram beyine sahip maganda anneme hoş cümleler kurmayınca babam diz altından cekip vurdu. sonucunda bela geldi bizi burdu mahkemede hala devam ediyor, mahkeme bittincede yüklü müktarda ceza kesilicek kamu davasının yanı sıra bizim düzenimizi bozan kanı bozukta bir miktar tazminat alacak. işte böyle bir ülkede yaşıyoruz.

oncelıkle gecmıs olsunn dun aksam bende talıhsız bır olay yasadım dun gece saat 10 cıvarıı buyuk cekmece rampasından ınıyordumm tabı bıraz hızlı gırdık ama yanlıya yanlıya vırajlarıı gecmektıı bır tane jeep gectım galıba kıa sorento plakası bıle aklımda gunduz vaktı yakalarsam ne yapıcagımıı bılıyurmmm zatn ordada ırktıler bıraz her neyse yan yan ınıyorummm asagıya dogruu bır anda arkadan geldıı yol boıstuu adam gıbı kullan dedıı su arabyı kufur ettıler bende ustlerıne kırdım yoldan dısarı cıkıyorlardı sonra benım uzerıme kırdılar ama ben de bınlara gırdım zaten kırık olan aynam bunlara dokundu saga cek saga cek dıye bagırdılar tabı ben cekseydım saga kesın vurudum bunları cunku bulundurma tasıyurmm gel gel dedım bunlara sen araba kullanmasını bılmıyorsan ben ne yapıyım dedım bu kufur ettııı yıne bende verdım agzına mermıyııı bosa ates ettım bır daha gel dedım geşlmedıı bu sefer ben frenledım ıste yol ıste araba guvenıyorsan cık dedım sonra bastım gaza devam ettımmm yol boyunca dusundum ıyıkı ınmemısım dıye yoksa onlar mezara benceza evıne sonra kontrol yıne free kan parası odemek gerkıcek gerek yok yanı bos ısleree dertsız basımızı derde sokmayalım dıyorsun bela sana gelıyor ne kadar uzak durusan dur yanı gene gelıp senı buluyor

Çok gecmiş olsun tatsız olaylar üzücü bir olay olmuş bu tip ayılar her yerde iyi başınıza bela almamışınız.

Yaklaşık bir sene önce annemle babam giderken bu magandaların alkölsüz hali ile annemin arabasına vuruyor çok bir şey yok. kusurabakma yenge demek yerine dengesizlik yapıyor duruma babam müdahale edince babamla kavga ediyor. 0.25 gıram beyine sahip maganda anneme hoş cümleler kurmayınca babam diz altından cekip vurdu. sonucunda bela geldi bizi burdu mahkemede hala devam ediyor, mahkeme bittincede yüklü müktarda ceza kesilicek kamu davasının yanı sıra bizim düzenimizi bozan kanı bozukta bir miktar tazminat alacak. işte böyle bir ülkede yaşıyoruz.

Yanlış anlamayın ama babanızın yaptığı da o magandadan farksız hatta daha beter. Belayı siz bulmuşsunuz o sizi değil.....

geçmiş olsun ama izmirliler kıymetini bilin falan diyosnda izmirde böyle şeyler hiçmi olmuyor sanıyorsunuz acaba ?

Öncelikle çok geçmiş olsun.O gibi durumda yanlız değil ve ailenizleyseniz aslında hiç durmadan gerekiyorsa yolunuzun ters istikametine gidip uzaklaşmak en mantıklısı maganda bu heryerde var bizim buralarda da oluyor. Alkolün olduğu yerde Hiçbir zaman huzur olmaz.

geçmiş olsun. talihsiz bir olay. biliyorsunuz bugun secim günü. aslında böyle kişileri alacaksın içeriye fişleyeceksin. ne seçme hakkı vereceksin ne seçilme hakkı. bu ülke vatandaşı olarak bu ülke sınırları içerisinde yapabileceği tek özgür hareket nefes almak olacak... yazık...

Geçmiş olsun. Kendini bilmez, sorumsuz insanların yaptığı eşşeklik. Ankara'da bizim semtte A takımı vardır. Bu işlerin üstesinden iyi gelirler. Evimizin arkasındaki parka 3-5 tane tinerci dadanmıştı. Bunların yüzünden millet parka gidemez olmuştu. Birkaç sefer polise bildirildi, polis toplayıp götürüyordu ama bir iki gün sonra tekrar geri geliyorlardı. Canımızdan bezince bir arkadaş durumu A takımına ihale etmiş. Aradan 3 sene geçti, halen ortalarda yoklar. A takımını bazen eleştiriyoruz ama bu tip magandaların dilinden en iyi onlar anlıyor.

Yanlış anlamayın ama babanızın yaptığı da o magandadan farksız hatta daha beter. Belayı siz bulmuşsunuz o sizi değil.....

bence az bıle yapmışlar. ben olsam ıkı dızınden vururdum kı , suc duyurusundan bulunacak halı olmasın..:mad:
trafıkte babamı tanımam

Yaklaşık bir sene önce annemle babam giderken bu magandaların alkölsüz hali ile annemin arabasına vuruyor çok bir şey yok. kusurabakma yenge demek yerine dengesizlik yapıyor duruma babam müdahale edince babamla kavga ediyor. 0.25 gıram beyine sahip maganda anneme hoş cümleler kurmayınca babam diz altından cekip vurdu. sonucunda bela geldi bizi burdu mahkemede hala devam ediyor, mahkeme bittincede yüklü müktarda ceza kesilicek kamu davasının yanı sıra bizim düzenimizi bozan kanı bozukta bir miktar tazminat alacak. işte böyle bir ülkede yaşıyoruz.[/quote
benim başıma gelse aynen yapardım.yoksa bendemi magandayım,birileri bunların cezasını verecekki bu kadar kolay yapamayacaklar.diyebilirsiniz polis çağırırım filan olay anında kim polisi bulmuşki polis ne zaman olay anında orda olmuşki,uzak duracaksın ama duramıyorsanda gerekeni yapacaksın

Geri