aynı durum bıze de olmustu halı saha macından gelıyorduk 4 araba peşpeşe bu tarz 3 maganda bıze musallat olmustu ustelık sılah cekmıstı sonra ne mı oldu 20 kısıden yedıklerı dayak yanlarına kar kaldı bunların ALLAH belasını versın üstelık bize musallat olanlardan 2 sı devlert memuruydu,sonradan öğrendik ,güvenlik kuvvetlerınden bir birimin yüzkarası denyolardı, ama silahları da kurtaramadı onları dıkkatlı olmak lazım bizim kültür seviyemiz,aile terbiyemiz,insan sevgimiz,kendimize saygmız,insanlara saygımız bu tarz olaylara meıl vermeye musait balicisi,tinercisi,hırsızı,uğursuzu,şerefsizi,psikopatı,görevini kötüye kullananı,adam olmayanı hep yollarda,hep yakınımızda ...gecen yıne motorsıklet fuarında bır hadıse yasadım babasının arabasıyla hava atan bır bebe bana carpacaktı ben de dıkkat et dedım bana ınersem kafanı gozunu patlatırım dedı ve kufrettı ben de cek saga dedım sakınce ama o lavuk kactı kısaca sadece sıze denk gelmıyor ülkemizdeki vatandaş profili cok değişti asker ugurlarken bile işin mokunu çıkaran bir dünya denyoyla aynı havayı soluyoruz hayatımız pamuk ipliğine bağlı kısaca...