Arkadaşlar biraz önce alkollü 5 magandanın saldırına uğradım.Eşimle beraber bir tanıdığımızın evine ziyaret için gitmiştim,milli maçın devre arasında kendi evime dönmek için yola çıktım,Samsun'un en işlek yerlerinden 100 ncü yıl bulvarına çıktım.Kavşakta trafiği kilitleyen bir araç,2 kişi içerde, 3 kişi dışarıda, dışarıdakiler habire kusuyorlar.O sırada önümdeki transporter minibüs bu beylere yolu açmaları için korna çaldı,beyler önce o araca saldırdı,zorla aracın kayar kapısını açtılar içeridekilere yumruk salladılar o sırada minibüs kaçmaya başladı,bu arada benim araca yöneldiler ben hemen kapıları kilitledim,kapıları açmak için uğraştılar ,camlara vurdular ben de son sürat kaçarak ancak kurtarabildim.Polisi aradım ama sonuç ne oldu bilmiyorum.Hey İZMİR'liler yaşadığınız kentin değerini bilin,biz hiç suçumuz olmadığı halde aracımızın içinde dahi rahat değiliz,siz sabaha karşı saat 2 de kadınların sokakta dolaşmasından bahsediyorsunuz.Birkaç gün önce forumda özğürlükten bahsetmemin sebebi buydu.Bazı arkadaşlar bunu münferit bir olay olarak algılayabilirler ama öyle değil.İyi ki misafirliğe giderken küçük çocuğumu yanıma almamışım,o bu olaydan çok etkilenirdi.