aldığım vectranın fotoğrafları

ilker kardes hayirli ugurlu olsun...Allah kaza bela göstermesin...
güzel bir ic temizlik arti deri temizligi cila..cillop olur birde dis cizikleri giderirsin güzel bir cila ohhh...

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, araç dik duruyor yaşına göre

hayırlı uğurlu olsun o çizikler önemli değil benim aracın fotolarını koymaya utanıyorum çiziklerden dolayı :D

güzel güle güle kullan
yerinde olsam bi boyacıya giderim rütusları ufak tefek isleri halleder cila yada boya koruma yaptırırım içine de biseler yap kuaför yap sonrada deri koruyucular var koltuklara sen onları düsünmüsündür zaten Allah kaza bela vermesin astradan sonra gemi gibi gelecektir sana bu araba

iyi dilekleriniz için tşk ederim allah kimseye kaza bela vermesin bende işe çiziklere rutuş yaptırım tamponları boyamakla başlayıp farları ya cdx mercekli far almayı yada angel taktırmayı dusunuyorum daha hangi farı alacağıma karar veremedim sonra ziebart yolu gözüküyor xenon ve camlara filmle yola devam edeceğiz zamanla adam gibi edeceğim ankaradan aldığım amca sen istanbullusun yaşında genç arabayı kız gibi yaparsın demişti heralde gözlerimdeki cevheri okudu sanıyorum.

hayırlı uğurlu olsun,,, güle güle kullanın ..
5. resimde araç N demi duruyor ,yoksa benmi yanlış görüyorum..

hayırlı uğurlu olsun,,, güle güle kullanın ..
5. resimde araç N demi duruyor ,yoksa benmi yanlış görüyorum..
N de duruyor daha bende park ettikten sonra P konumuna getirmeye alışamadım el frenini çekip bırakıyorum

kazasız belasız günlerde kullanın, hayırlı olsun...

Kazasız belasız ıyı gunlerde kullan vectra bir tutkudur sen ona ıyı bakarsan oda senı üzmez

konuyu yanlıs yere acmıssın bırde resımlerı acık ekleyebılseydın daha guzsel olurdu

hayırlı olsun, mevlam kaza bela vermesin. rengi de güzelmiş.

Geri