Alarm ve cam kaldırma modülü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende aldığımda hemen alarm taktırdım alarm beyninde cam kaldırma modülü var sorunsuz kullanıyorum 9 sene oldu maşaallah,ayrıca bende orjinal anahtarlık şeklide kumanda da var (aracın kendi kumandası) o sadece kilitleme ve çift kitleme yapıyo cam kaldırma yapmıyo,ancak alarm da 4 cam +sunroof kapanıyo,bilginize
vectra b cd 1997 2,0 cd otm...

Bende aldığımda hemen alarm taktırdım alarm beyninde cam kaldırma modülü var sorunsuz kullanıyorum 9 sene oldu maşaallah,ayrıca bende orjinal anahtarlık şeklide kumanda da var (aracın kendi kumandası) o sadece kilitleme ve çift kitleme yapıyo cam kaldırma yapmıyo,ancak alarm da 4 cam +sunroof kapanıyo,bilginize
vectra b cd 1997 2,0 cd otm...
Muammer kardeşim anahtarı saga çevirerek tutunca camlar kapanır bilirsin. Orjinal kumanda da çift kilitleme tuşuna basılı tutup camların kapanmasını hiç denedin mi. Soruyorum çünkü orjinal kumanda kabı satılıyor 10-15 tl ye; alıp öyle yaptırayım diyorum ama kapatmıyorsa gerçekten olmadı yani. Hiç denedin mi bu yöntemi kumandadan.

Hemde kaçkere denedim,
olmuyo malesef 1997 model olanlar bildiğim kadarı ile anahtarlık tipi kumandalı 1998 ve sonrası anahtar üstünden kumandalı onlarda olabilir belki ama bizimkilerde yok,
anahtarı çevirip tutunca oluyo ama kumanda dan maalesef,
bi ara tech 2 ile opel omega diye tanıtınca oluyo falan diye duymuştum alarm taktırınca hiç kurcalamadım....

Hemde kaçkere denedim,
olmuyo malesef 1997 model olanlar bildiğim kadarı ile anahtarlık tipi kumandalı 1998 ve sonrası anahtar üstünden kumandalı onlarda olabilir belki ama bizimkilerde yok,
anahtarı çevirip tutunca oluyo ama kumanda dan maalesef,
bi ara tech 2 ile opel omega diye tanıtınca oluyo falan diye duymuştum alarm taktırınca hiç kurcalamadım....

doğrudur. omega olarak tanıtıldığında kilitleme düğmesine basılı tutarak açık cam ve sunrooflarınızı kapatabilirsiniz.

Geri