Alarm ve cam kaldırma modülü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Poem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 1997 Vectra B aracım var. Alarm sistemi taktırmak istiyorum çünkü yedek anahtarı kullanıyorum her defasında tak çevir anahtarı yoruldum artık. Anahtarı aracı kitleyip tam sağa bir daha çevirince 4 cam kapanıyor tamamen bunu hepimiz biliyoruz ama buna rağmen alarm taktırınca cam kaldırma modülü de almak zorunda mıyım, kitleyince açık olan camlar kapansın diye. Bunun yanında alarm takıldığı için orjinal immoblizer iptal mi oluyor yardımcı olurmusunuz lütfen hakkaten daral geldi bilhassa bu konuda araştırma yapmaktan? şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Herkes maç seyrediyo galiba.

İmmo ile alarmın hiçbir ilişkisi yok. Yeni nesil alarmlarda cam modulu ana alarm beyninde mevcut.

Sent from my iPhone using Tapatalk

aracınıza kumandalı anahtar yaptırın orman müdürlüğünün karşısında bir anahtarcı uygun fiyatlara yapıyor... kumandadan kilitlendiği zaman zaten camlarınız kalkacaktır... bence alarm taktırmayın çünkü aracınız kilitlenmesi için kapı motorlarının elektirik tesisatını kesip biçecekler kilitleme yapması için...eğer taktırırsanızda akdeniz yada eski sanayide 60-200 tl arası yapıyorlar..yada alarm taktırmadan kilitlrme modülü alırsanız 50 tl sanırım..ama tavsiye etmem

97 modelleri bilmiyorum ama bendeki 98 model Vectra B nin yedek anahtarında da uzaktan kumanda var. Ben aracı aldığım hafta serviste alarm taktırdım. Anahtarın kilitleme tuşuna bir kere basınca alarm devreye girmeden normal kilitleme yapıyor, tuşa iki kere basınca alarm devreye giriyor ve camlar kapanıyor. 8 senedir sorun çıkarmadı.

aracınıza kumandalı anahtar yaptırın orman müdürlüğünün karşısında bir anahtarcı uygun fiyatlara yapıyor... kumandadan kilitlendiği zaman zaten camlarınız kalkacaktır... bence alarm taktırmayın çünkü aracınız kilitlenmesi için kapı motorlarının elektirik tesisatını kesip biçecekler kilitleme yapması için...eğer taktırırsanızda akdeniz yada eski sanayide 60-200 tl arası yapıyorlar..yada alarm taktırmadan kilitlrme modülü alırsanız 50 tl sanırım..ama tavsiye etmem

Süper paylaşım Hasan kardeşim. Google Earth tam yerini de gösterdi. Güvenlik sorunu oturduğum sitede yok zaten aklıma yattı söylediğin gerçekten teşekkürler kardeşim. Çok sağol.

Son düzenleme:
golf 4e taktırmıştım alarm. uzaktan kumandadan cam kaldırma dahil çalışıyordu tüm fonksiyonlarıyla. immobilizer iptali de olmuyor.

Süper paylaşım Hasan kardeşim. Google Earth tam yerini de gösterdi. Güvenlik sorunu oturduğum sitede yok zaten aklıma yattı söylediğin gerçekten teşekkürler kardeşim. Çok sağol.

daha önceden başıma geldiği için biliyorum antalyayı biliyosunuz daha çok şahin doğancılar yaptırır o alarm işlerini alarm takacak şahsiyetlerde işin kolayına kaçar yada tam anlamıyla işi bilmedikleri için elektirik tesisatının kasabı olurlar..dediğim yerde sanırım 60 -100 tl arası orjinale yakın anahtar yapıp kodluyorlar..

İlk fırsatta gidicem kardeşim sağolasın. Muhtemelen pazartesi günü.

Hazanh kardeşim adam toplamda 200 tl para istedi yaw :) Güler misin ağlar mısın? yuh diyecektim vazgeçip hayırlı işler dedim iyi yaptım galiba :)

Geri